august 2012

KONKURANSE - Meld deg på!

Nå tenkte jeg å kjøre igang en konkuranse der DU kan være heldig og vinne! Jeg har hatt konkuranse en gang før for sikkert 1-2 år siden, men denne blir mere særiøs. Så jeg gleder meg til og se om det blir mange som blir med i konkuransen, jeg er ikke helt sikker enda på nårtid den avsluttes, men ikke om alt for lenge. I allefall, da håper jeg dere blir med! 

Det du må gjøre er: 

1. Skrive ett innlegg om det på bloggen din! (Link til innlegget i kommentarfeltet)

2. Like dette innlegget på ''liker'' knappen i slutten av innlegget. For større sjanse til og vinne! 

3. Skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, så er du med! 

Dette kan du vinne: 


Bodylotion, Sminkefjerner, ansiktsmaske, øredobbler, øyenskygge og shimmer powder. 


Bodylation fra wild rose. Luker veldig friskt! 


Sminkefjerner fra mary kay, den er uten olje, og er sykt bra. Mary kay sine produker er bra generelt! 


Ansiktsmaske fra nivea! 


Øredobbler fra H&M! 


Øyenskygge fra markwins. 


Shimmer powder fra tcw - The color workshop 

 

Vist konkuransen funker som forventet så blir det flere konkuranser etterhvert, med bedre premier! 

Hva sier dere til en.......

Nå er det lenge siden sist. Blir bare mindre og mindre tid for blogging, så nå gjelder prioriteringen. Jeg begynte på skolen i forrige uke, på helse og sosial. Så de siste ukene har det vært mye ordning til skolen osv, så nå har vi fått alle bøkene, skole pc'en og alt er ordnet i stand nå, så fra og med mandag begynner vanlig skole for fult! Men skal skal prøve og få blogge så ofte som jeg kan, elsker og blogge, men er også veldig glad i tilbakemeldinger, så jo flinkerer dere er til og kommentere, jo flinkere blir jeg og blogge. Men i allefall, tilbake til overskriften, jeg tenkte og ha en konkuranse, hva sier dere til det? Har tatt bildene og er klar for og publiere en konkuranse, så jeg håper dere setter pris på det!:-) 

HVA SIER DERE TIL EN KONKURANSE? 

Cupcakes

Dro ut for og møte Marte i 8 tiden, så var jeg og handlet inn til og lage cupcakes. Så nå er de ferdige, nystekte og kjempe gode! Elsker sånner søtsaker som det, det eneste er bare at jeg klarer bare spise en, så tar det noen timer før jeg klarer og putte i meg en ny en. Men var godt i allefall. Nå skal jeg ta meg en varm dusj, lese til teorien, også skal jeg legge meg, kjenner at jeg begynner og bli veldig trøtt allerede.. 

                          

Fristet det med cupcakes nå? hehe.. 


Hva vil dere at jeg skal blogge om? + bilder fra i går!De siste dagene har det vært dårlig med blogging, har egentlig brukt dagene mine til og ligge hjemme og slappe av, se på tv, trene og være ute sammens med venner. I går var det veldig fint vær, selv om det var kaldt, så da var jeg ute med Malin, Marte og Emilie, spiste en is og milkshake, og bare satt ute på torget her i byen. I dag har jeg bare logge her inne og sløvet, skal snart møte Marte, og senere drar jeg for og trene, også blir det pugging til teorien før jeg skal legge meg, beklager for dårlig blogging, skal prøve og bli flinkere! Men er ikke mye og blogge om når jeg ikke gjør så mye om dagenen. Men vist dere har noen ønsker om hva jeg kan  blogge om, hva dere vil lese eller uansett, så er det bare og komme med ett tips! HVA VIL DU JEG SKAL BLOGGGE OM?

OLD PICTURES OF ME AND MY FRIENDS!

De siste dagene har jeg sett gjennom bilder på datan, og fra arkivet på bloggen, fant masse gamle bilder, artig og se på da! Så tenkte jeg kunne vise dere litt av dem. Er jo ikke snakk om bilder fra 2001, men gamle nok, so here you go: Ble ganske mange bilder nå, kan henne jeg setter flere bilder sammen en annen dag, nå skal jeg legge meg, jobb i morgen. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? SAMLER DU OGSÅ PÅ GAMLE BILDER? 

 

Borte bra, hjemme best!

Kom hjem i 4 tiden i ettermiddag, pakket ut litt saker fra kofferten, ordnet meg og skiftet litt klær og dro ned til byen for og dra innom jobben til Malin for og snakke litt med henne, savnet henne sykt! Så det var godt og se henne igjen, meeen det som ikke er så bra er at hun drar til lofoten i morgen. Er den ene hjemme, så er ikke den andre det, typisk.. Så gikk jeg hjem, slappet av og tok meg en lang varm dusj, og nå ligger jeg her i sengen, sykt trøtt, fordi jeg har sovet så lite og dårlig i natt.. Flyplassen er ikke den beste sove plassen. Så nå skal jeg bare ligge her og slappe av å høre litt på musikk før jeg tar kveld. Slenger inn noen bilder fra flyturen: 
Fint vær i luften helt til vi kom til Narvik, regnubuen tyder vell på ikke så fint vær. Men nå er jeg stup trøtt, så nå skal jeg ta kveld, blir så godt og sove i sin egen seng igjen. Blogges i morgen:-)

Drar hjem i natt!

Nå sitter jeg bare her i sengen, har hatt problmer med internettet i dag,eller med nettleseren, så har ikke fått blogget, har måtte brukt mobilen til facebook osv, men nå har jeg fikset det sånn halveis, bruker gjeste kontoen, og her har jeg ingen bilder heller, desverre. Men over til overskriften, klokken 4 i natt kjører jeg og pappa til Værnes, for jeg skal ta flyet hjem til Narvik, så er hjemme i morgen i 4 tiden, blir så godt og komme hjem til senga, hunden og vennnene mine! Og jeg får selvfølgelig ikke sove nå, fordi jeg har snudd døgnrytmen på hodet, så blir sikkert endel soving på reisinga hjemmover! Men i allefall, dagen i dag har vært kort, sov til klokken 5 i ettermiddag, dro på pizzarian og kjøpte mat, slappet av med lillesøstrene mine og pappa, så kjørte vi dem til mamman demmes. Så nå skal jeg bare sitte her og snakke litt med folk på facebook, pakke sammen alt i kofferten og spiste litt ''frokost'' så drar vi. Jeg blogger når jeg er kommet meg hjem til Narvik!