juli 2012

#Summer night photos:

//Nikon D3100 //Privat  HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Pictures from the last days!

Tjaaah! Nå sitter jeg og slapper av i sengen med datan godt plassert på fanget. De siste dagene har ikke vært så mye og blogge om, for jeg ikke har gjort så mye spessielt. Har bare sovet, sotte på datan, lest til teorien og vært sammens med pappa og lillesøstrene mine, kjempe koselig! Men savner vennene mine fryktelig nå.. I og med at jeg ikke kjenner noen som bor akkurat her i Jærpen. Men sånn er det bare. I dag morrest dro vi inn til Åre sentrum for og bade på holiday club, kjempe deilig og ligge og slappe av noen timer i boblebadet, leke og skli i sklia med småsøstrene mine. Så nå er jeg en smule trøtt etter denne dagen, men resten av kveldens planer er vel og sitte litt på datan som vanlig, lese i teori boken, og kanskje gå ut og ta litt bilder, i og med att været er så fint. Forresten så må jeg bare beklage for at jeg har vært dårlig og oppdatere disse dagene, skal bli flinkere. Men her er litt sammensatte bilder fra de siste dagene : 
Rolig dag med øving til teorien!

Når jeg våknet tidligere i dag ble jeg liggende i sengen og leste i moped boken, spiste litt godteri og drakk ett glass med cola. Akkurat nå har jeg en liten pause fra boken, skal snart ned for og spise middag, så skal jeg ta meg en dusj, så blir det enda litt mere lesing før jeg legger meg for og sove. I morgen kommer lillesøstrene mine hjem, blir så godt og se de igjen, lenge siden sist nå. Så da er det bare og holde døgnrytmen på plass for 100%, for de våkner tidlig, og da vekker se selvfølgelig meg.. Men det går vel fint, blir godt og få de hit, da blir det ut på lekeplassen med de, ut for og spise, badeland og masse koselig! 


Hva har dere gjort i dag? Og hva er deres plan for kvelden? 

Holiday club - Bilder

I dag når jeg våknet pakket jeg sammen badesakene og tok bussen inn til Åre, så dro jeg på badelandet med Sandra, Renate og Teiria, kjempe koselig! Når vi hadde badet i sånn 4-5 timer begynte alle og bli en smule sultne ja, så da ordnet vi oss og dro på Max og spiste! Her er bildene fra dagen : 

                             

Hva har dere gjort i dag? 

25.07.12 Dagens antrekk:


Skinjakke-Cubus, Skjorte og genser- Carlings, Bukse-Vero moda, Sko-Converse( vet ikke hvordan skobutikk) 

Hva synes du?  

Restaurant med pappa!

Kom nesten nettop hjem fra Restaurant med pappa, kjempe koselig og dra noen dager ut og spise. Spiste en rullekebak, sykt god sier jeg bare!  

Hva har dere gjort i dag? 

Sunny day

Våknet i 12-13 tiden i dag av at pappa vekte meg, slappet av litt i sengen med musikk, gikk ned for og spise en god frokost, også tok jeg meg en lang og varm dusj, herlig! Så nå sitter jeg påkledd og ferdig sminket og venter på at håret skal tørke sånn at jeg kan rette det. Så skal jeg og pappa ut en tur og se litt rundt i ''byen'' så drar vi på en av resturantene her og spiser. Det er sol og varmt ute i dag, kunne ikke vært mere fornøyd med litt sol igjen. Bare dritvær oppe i nord-norge..  Tar med kameraet ut, så blir bilder senere i dag! Hva skal dere gjøre i dag? 
Vi blogges senere i dag!:-) 

Nå skal jeg lese meg i søvne!

Nå er det på tide og ta kveld, så nå skal jeg lese meg i søvne. Flink jente som øver til teorien! 

God natt alle sammen! ♥

 

Svar på spørsmålsrunden:

Hei, nå er det jo blitt kveld, så da må jeg vel svare på spørsmålene, er ikke så mange, men det er like greit. Er noen spørsmål som ikke egner seg og svare på her på bloggen, men da kan du heller spørre på facebook, eller ikke spørre anomymt. 

Hva kom du inn på til høsten?:-) 
- Jeg kom inn på service og samferdsel, men står på venteliste til Helse og Sossial! 

Hvem er han der du legger ut bilder hele tiden av på facebook, han du savner så, han du skriver A etter hele tiden etter statusen? 
-
Det er Aleksander Aas Eriksen, som ble drept på utøya. 

Hvor jobber du? 
- Nikita hair. 

Om du jobber, hva gjør du på jobben din? 
-  Alt bortsett fra å klippe hår. Rydder, vasker, resepsjonen og telefon, og diverse ekstrahjelp oppgaver. 

Gruer du deg til og begynne på vgs? 
- Både gruer og gleder meg, men det tror jeg de fleste gjør. 

Hvordan linje kom du inn på? 
- Service og samferdsel, men står på venteliste til Helse og Sossial, som jeg nevnte lengre opp. 

Når begynte du og snuse? 
- slutten av 8.klasse. 

Hvordan snus snuser du? 
- Holder på og slutte å snuse, så har gått fra general ekstra sterk, og nå snuser jeg catch, så er jeg ferdig. 

Hva sier foreldrene dine til det? 
- Høres kanskje dumt ut, men jeg får lov til og snuse, men de vil at jeg skal slutte. Å det skal jeg! Er litt for dyrt. 

Når du var i Mosjøen, drakk du?
 -
Klarer meg ikke uten drikke i 3 dager, det går jo teknisk sett ikke. (fb) 

Hvordan musikk liker du? 
- Liker veldig mye forskjellig musikk, men det går vell mest i rap og ''party'' låter. 

Hvem kjenner du i Ballangen? 
- Kjenner endel folk fra ballangen, men har ikke så god kontakt med noen der fra nå, så er vel ikke mange jeg ''kjenner'' nå. 

Er det noen fra ballangen du ikke liker? noen jenter? gutter? 
- Nei, egentlig ikke. 

Favoritt middag? 
- Taco, nachos og fisk. 

Hvorfor blogger du? 
- Synes det er artig. 

Hva synes du er finest med utseende ditt? 
- Vet ikke helt egentlig, men vist det MÅ bli en ting, så må det bli øynene i såfall.. Selv om jeg vil ha brune øyner. 

Hva synes du om overvektige gutter/Jenter? 
- Mere og ta i, mere og være glad i, er det ikke det man sier? Har ikke noe spesiell synspunkt på det. 

Hvilken størrelse burde en gutt ha på penisen sin for deg? hva liker du? 
- ''Ikke størrelsen men hvordan du bruker den som har noe og si'' Ganske så privat spørsmål :-) 

Håper jeg svarte bra nok :-) 
 

 

Snart starter ishockey sesongen igjen!

Nå er det ikke lenge igjen før ishockey sesongen starter igjen, den 15.august så er vi på isen igjen, det blir så herlig! Gleder meg som en liten unge, fordi vi har nå vært uten is i hallen i 4-5 måneder, så det blir utrolig deilig og få gått på is igjen. Vi har i tilegg fått nytt navn, ny logo og nye drakter. Dette blir supert, gleder meg masse! Det som er så dumt er at isen i hallen blir tatt bort i april/mai pågrunn av at det begynner og bli varmere, så de månedene uten is er det kun friskhus trening og andre treninger med laget, sånn som innebandy. Men ser positivt på det, kun litt over 2 uker til isen er på igjen! 

Driver dere med noe sport? i såfall, hvordan sport? 

 

Spørsmålsrunde!

Starter en liten spørsmålsrunde, så vist noen lurer på noe så er det bare å spørre! Svarer senere i kveld :-) 

Noe du lurer på? - spør i vei :-)

PICTURES

-Privat-   Hva synes du?

Slappe dager

De dagene jeg er hos min pappa, det er da jeg har tid til og slappe av ordentelig, sitter på dataen, spiser godteri, går noen turer ut for og ta litt bilder osv. Her i Jærpen som pappa bor, her har jeg ingen venner, forever alone med mindre ja, det er jo helt greit, men kan fort bli kjedelig til tider, men man har vell alltids godt av å kjede seg litt. Så nå sitter jeg bare med godte posen og ett glass med cola og nerder facebook. Planene de dagene jeg er her, det er og dra ut og spise, dra på badeland, ut og kjøre motorsykkel, dra på besøk til venner av pappa, lese til teorien som jeg skal ta noen dager etter jeg kommer hjem, og rett og slett bare slappe av. 

Hva gjør dere for tiden? 

good breakfast and nice weather!

En sunn og god frokost er alltid en god start på dagen. Nå er det tid for og stelle seg litt, så dra ut i det nydelige været. Får se hva vi finner på i dag. 

Ha en fin dag allesammen! ♥

Resten av bildene fra Mosjøen!

Er ikke så veldig mange bilder igjen nå, men er noen i allefall. Har noen bilder fra reisen, og noen få andre bilder på telefon også, men det får bli en annen dag. Har mange flere bilder, men som sagt, som alle vet, så er det ikke alt som egner seg og legge ut, av litt forskjellige grunner. Men her er bildene i allefall:


surleppa godt plassert ettersom at jeg skulle dra fra Mosjøen, men som sagt så blir det ikke lenge til neste gang!! Savner Matilde allerede.. :(

Fremme i Sverige nå!

Dagen min har gått ut på reising! Kom frem til værnes i 1 tiden, så kjørte jeg og pappa til Trondheim for og se litt og spise verdens aller beste hamburger, er ikke ofte det altså.. Så kom vi frem til Sverige der han bor i 8-7 tiden i kveld. Etter vi var kommet hjem har vi bare slappet av og spist en god omelett til kvelds mat. Så nå vurderte jeg og bare oppdatere litt, og lage ett innlegg med resten av bildene fra Mosjøen kanskje. Men her er litt bilder fra i dag:

 
Helt klart norges beste hamburger. Test den ut på Harley davidson i Trondheim!
                 

Åre har også fantastisk sommervær.. Heldigvis ikke bare Norge som er uheldig med været!

                

ah, brødskrive og omelett med bacon, egg og ost, naaam! God kveldsmat ♥

Hva har dere gjort i dag? Har dere fin vær? 

Blir trist og dra fra Mosjøen..

Nå sitter jeg her i sengen til Matilde og blogger fra hennes mac, hun dro på jobb klokken 7 i morrest, så nå er jeg helt alene. Flyet mitt går klokken 12 til Trondheim, så jeg blir hentet av taxien klokken 11. Så drar jeg videre til pappa for og være der i noen dager. Når jeg kommer frem til Værnes henter pappa meg, så drar vi inn til Trondheim en tur, før vi drar videre til Sverige der han bor. 

Er ferdig pakket og klar til og dra, selv om jeg ikke vil dra her i fra så tidlig, etter kun 3 dager med de gode folkene, så det må ikke bli lenge til neste gang, gleder meg allerede til neste gang. Kommer til og savne Matilde og alle de andre jentene, uff trist. Men ikke noe mere klaging. Her er litt bilder, og resten av bildene fra Mosjøen kommer senere i kveld eller i morgen. 

Kommer til og savne dere sykt mye.. Gleder meg til neste gang vi møtes! Love you, Matilde 

Sleep all day, party all night!!

Vi var noen folk hos Iselin i går, artig og koselig kveld, mer eller mindre vellykket! Så ikke noe mere om det. I dag skal vi vel bare slappe av, møte noen folk osv, for i morgen drar jeg. Nyte siste dagen i allefall.
MOSJØEN

Trodde aldri at jeg skulle komme jeg fram til Mosjøen pågrunn av været, men gjett, det gjorde jeg. Kom frem i går kveld, så godt og komme frem til Matilde snuppa og de andre jentene. Så i går ble det noen timer med gossip snakking, og i dag har vi vært i byen med noen jenter. Har problemer med nettet på min data, så må låne Matilde sin, men det blir blogging så ofte jeg får muligheten til det, har ikke tid til og sitte inne hele tiden og blogge, men tar masse bilder og det kommer inn på bloggen enten i morgen eller på mandagen. Men nå har vi ordnet oss og er klar for og dra ned til Iselin med noen folk, med mindre, ser fram til en bra kveld med folkene. Vi blogges! 

Kos dere i kveld, det skal i allefall vi! 


Er det ikke det ene så er det pina meg det andre..

Jeg var så glad i morrest for jeg skulle reise til Mosjøen, og flyet skulle gå klokken ti på 9 her fra Narvik, og gledet meg for jeg skulle være fremme tidlig, i halv 12 tiden, så hadde det ikke vært for været, så hadde jeg vært i Mosjøen nå, litt irriterende og tenke på. Flyet kunne ikke lande pågrunn av været, var så tåkete...Men etter mye om og men så fikk jeg booket om bilettene til flyet som går i kveld, så er fremme senere i kveld. Så det er jo bra at det ikke ble så veldig mye mere styr med fly bilettene. Så jeg dro hjem, gikk tur med hunden, så spiste jeg litt mat, dro til tannlegen, og nå tenkte jeg og legge meg ned for og sove litt, og bare slappe av. Vi blogges i allefall når jeg kommer frem til Mosjøen senere i kveld! Ha en fin dag alle sammen ♥ Forresten så er kameraet og utstyret pakket ned i kofferten, så for denne gangen får det bli web bilder.. 

Tommel ned for at været og flyet gjor sånn at jeg ikke er i Mosjøen nå... 


Tommel opp for at jeg fikk ett fly senere i kveld, og kommer meg til Mosjøen!!!


Okei, dette ble bare usakelig og random nå, peace out! Tar meg en powernap, blogges! 

Mosjøen i morgen tidlig!

Nedtellingen er på 0 dager nå, wii! Så i morgen tidlig hopper jeg på flyet nedover til Mosjøen, gleder meg! Så blir ikke noe blogging før jeg er i Mosjøen, fordi når jeg vokner i morgen tidlig i 7 tiden er jeg nok drit trøtt, så da blir det bare på med klærne og hive i meg litt frokost før turen går nedover til Mosjøen. Når jeg kommer frem skal jeg nok bare plante fra meg kofferten hos Matilde, så drar jeg til byen for og møte henne, for hun er på jobb i morgen. Men nå skal jeg pakke siste rest, og prøve å legge meg for å sove, som mest sansynelig ikke blir og funke i og med at døgnrytmen min er fuct up.


Om yr.no stemmer så blir det godt med en dag med litt fin vær i allefall! 


Vi blogges i morgen :-)

Min sminkemappe - Idun minerals

Tenkte og lage ett innlegg for å vise dere min sminkemappe og hva som er i den. Orker ikke noe sminkevideo foreløbig, så da blir det bare bilder med tekst under. Enjoy! 


Dette er det første jeg tar på meg når jeg begynner og sminke meg, det er like lyst som huden min, og det er ett matt pudder. Så endelig har jeg sluttet med foundation, siden dette er såpass matt pudder. Sykt fornøyd med det, så det anbefales virkelig! 


Dette pudderet bruker jeg bare noen plasser i ansiktet, sånn som på kinnbenene osv, bare for og lage litt mere skygge. Utrolig fin farge, mere sånn brun/rød glans/solpudder. 


Dette er bare en slaks rouge med glans, den bruker jeg bare litt av i kinnene og på nesen. Den er veldig fin! 


To koster som tilhører dette settet, en liten og en stor, kjempe gode og myke koster! 


Øyenskygge fra gosh, kjempe fine farger! 


Øyenbryns blyant fra H&M, i fargen light brown, funker helt fint! 

Mascara fra max factor, faktisk utrolig bra synes jeg i allefall! 


Litt forskjellige lipglosser, som jeg bruker av og til. 


Leppestift som jeg kjøpte på Kreta, kjempe fin lyserosa farge! 


Det var det, anbefaler sminken fra Idun minerals, sykt bra sminke, og ikke så dyr heller! Den ble kjøpt på duty free når vi skulle til Kreta,
eller vi bestilte den! Men nå skal jeg dra ut med Maria, så hjem for og pakke, vi blogges senere i kveld!

Jeg vil lese DIN blogg!

Nå ligger jeg i senga og slapper av, jeg har selvfølgelig faste blogger jeg leser, og blogger jeg er innom, men jeg vil ha flere blogger og lese! Synes alltid det er artig og lese en blogg, bli inspirert osv av andre, så det er aldrig kjedelig og lese blogger om man ikke har noe og gjøre, spør du meg. Så det eneste du trenger og gjøre er og legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg med en titt innom, og kanskje du får en fast ny leser!:-) Trenger tips til hva jeg kan blogge om, hva som er intressant å lese, så blir veldig glad for tips! 

Go hard or go home!

Er det ikke det man sier? Go hard or go home! Haha, bilder hører kanskje ikke hjemme når man trener, men en gang skader ikke. Jeg og Maria var og trente i rundt en time, så herlig og trene! Så nå er jeg akkurat kommet ut av dusjen, skal gå og lage meg litt mat. Vi blogges. 

         

Bruker dere og trene?

 

bare 2 dager igjen til Mosjøen - Bilder!

Nå er det bare 2 dager igjen til jeg drar nedover til Mosjøen, flyet går på fredagen i 9 tiden om morningen, så har jeg bare 1 time ventetid i Bodø, heldigvis ikke 6-8 timer som vanlig, så det er herlig og tenke på, så er jeg fremme i Mosjøen i halv 12 tiden, blir deilig og komme seg nedover til Mosjøen, 1 år siden sist, blir så godt og se folkene igjen. Gleder meg som en liten unge til og komme meg bort fra Narvik, er så lite som skjer her, og folkene er så usossiale.. Så nå håper jeg de 2 dagene går fort, blir bare og være med vennene mine her i Narvik før jeg drar, trene og pakke, så er jeg klar for og reise bort i 2 uker!  Men tenkte jeg skulle slenge inn noen bilder fra jeg var i Mosjøen i fjord: 

   
Disse to bildene er fra 2010.                        
Dette bildet er også fra 2010. 

åh, gleder meg bare mere å mere når jeg ser bildene!! Men nå skal jeg dra til byen med noen venninner, vi blogges! 

 

 

De siste dagene

De siste dagene har vært ganske slapp, dagene har gått til og sove lenge, slappe av, dra på cafee og dra og trene på friskhuset! Er ikke så mye og gjøre her i Narvik når været ikke er bra og de fleste er på ferie i varme strøker, så da blir det gjerne veldig mange like dager, som meg og venninnene mine, vi prøver og få gjort noe ut av dagen, så vi sov til vi våkner, drar til byen på cafee osv, så drar vi og trener, ganske greie dager, men litt kjedelig innimellom. Men sånn er det og bo i en så liten by, men koselig at det er noen ting og gjøre i allefall. I dag har jeg sovet ganske lenge, så dro jeg til mormor for og spise middag med mormor og onkel, fordi mamma dro 4 i natt til Tromsø, fordi hun skulle på kontroll på sykehuset, etter at hun hadde kreft, så hun kommer ikke hjem før senere, så det er ganske kjedelig her hjemme, føler meg helt alene, haha.. Men har jo heldigvis hunden min her sammen med meg. Planene for i dag er ikke lagt, får se om jeg finner på noe med noen venninner senere, eller drar og trener. 

Hva har dere gjort de siste dagene? 

 

Sommerferiens siste planer :

Nå er det bare 38 dager igjen av sommerferien, den går sykt fort spør du meg! Har hatt en bra sommer så langt. Men nå gleder jeg meg bare til og reise på de siste ''feriene'' jeg skal på denne sommeren, det blir bra! Blir godt og komme seg litt bort, men samtidig ikke godt og dra fra vennenne her i Narvik, men de ser jeg hele tiden uansett.  Så nå er det i værtfall bare 5 dager til jeg drar ned til Mosjøen, blir så godt og se vennenne mine dær nede igjen, har ikke sett de på 1 år nå! Så det blir kos, så drar jeg fra Mosjøen rett til Trondheim for og møte pappan min, for så og tilbringe litt tid med han, det blir koselig!  

Så da reiser jeg på fredagen til Mosjøen, og blir dær til mandagen, ikke så lenge, men bedre enn ingenting.  Så blir jeg med pappa på jobb i noen dager, så da reiser vi til Oslo og til Alta, også drar vi ned til Sverige til han og tilbringer tid med småsøstrene mine, det blir koselig! Så det er de planene jeg har så langt, så er jeg vel hjemme igjen i August, og da blir det vel bare og nyte de siste dagene av sommerferien med venner og familie, så begynner skolen igjen, og da er det tid for vidregående, det blir spennende! Gurer meg en smule ja.. HVA HAR DERE GJORT SÅ LANGT I FERIEN? 

99 spørsmål og 99 svar!

1. Siste du drakk: Cola

2. Siste telefonsamtale: Matilde

3. Siste mottatte sms: Simon

4. Sist du gråt: Husker ikke

5. Siste sangen du hørte på: I'm all yours

JA ELLER NEI:

6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.

7. har du noen gang vært utro: Nei.

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Det har vel de fleste gjort.

 9. har du spist noe som er giftig: Nei, ikke som jeg vet om.


ENTEN ELLER:

10. Dansing eller turning: dansing i så fall.

11. Cola eller Pepsi Max: Cola

12. Jordbær eller bringebær: Jordbær

13. Facebook eller nettby: Facebook!

14. Svart eller hvit:  Hvit

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja, det har jeg!

16. Sluttet å være forelsket: Har ikke vært forelsket dette året.

17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja, ikke langt i fra!


AKKURAT NÅ:

18. Møtt noen som har forandret deg: Tror ikke det nei. 

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja. 

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei.

21. Kysset noen fra din top friends liste: Njææ

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: 2 kanskje.

24. Har du kjæledyr: Ja, en hund.

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei. 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Hadde jentene her med nachos og kos, så dro vi ut med resten av 10'ende trinnet for og feire at vi var ferdig med 10års grunnskole!

27. Når våknet du i dag: I 3 tiden, på ettermiddagen!

28. Hva gjorde du midnatt i går: Hadde en venninne på besøk. 

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Mosjøen!

30. Sist gang du så pappan din: For 1 mnd siden, da jeg hadde bursdag!

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Er egentlig ganske fornøyd med livet mitt. 

32. Hva hører du på akkurat nå: Ingenting!

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Per, Nils eller Gunnar?: Ja det har jeg.

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At det ikke blir fint vær snart..

36. Hva er ditt virkelige navn: Eiril 

37. Sivilstatus: Singel.

38. Stjernetegn: Tvillingen.

39. Gutt eller jente: Jente

40. Alder:  16 år.

41. Ungdomskole: FUS - Framnes ungdomsskole

42. Videregående: Frydenlund vidregående eller Solhaugen vidregående. 

43. Hår farge: mørke brunt!

43. Langt eller kort hår: Halv langt hår!

45. Høyde: 1.65 ca. 

46. Øyenfarge: Blå

48. Piercinger: ingen

49. Tattovering: ingen

50. Høyre- eller venstrehendt: HøyreVILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri i livet.. 

52. Sovet alene med åpenhimmel: Nei, ikke alene..

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei, da hadde jeg heller vært sammen med begge.

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Aldri i livet, haha!

55. Brukt en hel dag på shopping: Kommer helt ann på hvor!

56. Kysset en av samme kjønn:  Vennekyss ja. 

57. Plutselig sagt hei til noen på gaten: Det er ikke noe problem akkurat, det er jo bare hyggelig!

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei.. 

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, det hadde bare blitt surr.. 

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: ja, faktisk!

AKKURAT NÅ & FREMTIDEN:

61. Spiser: Ingenting

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Slappe av. 

64. Venter på: Ikke noe spesielt atm. 

65. Hører på: spotify. 

66. Lyst på barn: Ja, men ikke nå.

67. Lyst til å gifte deg: Ja, men ikke før jeg finner drømmemannen. 


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Begge delene.

70. Kyss eller klem: Begge delene.

71. Høyere eller lavere: Høyere!

72. Eldre eller yngre: Eldre!

73. Romantisk eller spontan: Begge delene kanskje!

74. Fin mage eller fine armer: Armer, og mage!

75. Tattovering eller piercing: Vet ikke helt.. 

76. Voldsom eller forsiktig: Mitt i mellom. 

77. Forhold eller bare lek: Hm, begge delene kanskje. 

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Ikke bråkmaker, men ikke tilbakeholden heller, haha!

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Ja.. 

80. Drukket sterk alkohol: Ja, raki på kreta.. æsj

81. Mista brillene/linsene: Nei.

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Vet ikke helt, tror det ja.

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja..

85. Blitt arrestert: Nei!

86. Takket nei til en invitasjon til date: Nei

87. Grått når noen har dødd: Ja..

88. Likt en venn som er gutt: Nja, kan ikke huske det, men det har jeg sikkert. 


TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja

90. Mirakler: Njææ

91. Engler:  Nei

92. Himmelen: Ja

93. Nissen: Nei

94. Kyssing på første date:  jaa

95. Kjærlighet ved første blikk: Hm, kanskje! Det kommer vel ann på. 

 SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Njaa.

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Når jeg var liten ja. 

98: Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Venner & Familie!!

99: Tror du man kan være trofast for alltid: Ja, det tror jeg nok! 

15 07 12

Heia, i natt har Maria overnattet hos meg, så går dagen gikk til og sitte inne på dataen og se litt på tv, sykt dårlig vær i går, regnet som bare det, fin sommer ja. Så stellet vi oss når vi våknet i dag, så dro vi ut og spiste med Malin og Svein på napoli, så dro vi og bowlet, ganske grei dag, endelig fikk jeg gjort noe annet enn og sitte inne, og heldigvis ikke så ille vær i dag som det var i går. Så nå sitter jeg bare her og vurderer om jeg skal dra opp på friskhuset og trene litt, vi får se! Hva har dere gjort i dag? 


Fin været er på plass som dere sikkert ser! loveit.

En film som beskriver manges hverdag!

Tidligere i dag satt jeg og leste litt rundt på blogger, der jeg kom over en jente som har skrevet om nettmobbing, og i tilegg lagt ut videoen av filmen cyberbully,  jeg tok meg tid til og se filmen, og det angrer jeg ikke et sekund på at jeg gjorde, den var sykt bra, på måten at den handlet om mobbing/nettmobbing, og den var intressang og spennende. Kunne sett filmen om og om igjen, synes den var rørende og veldig trist samtidig som den var spennende, mitt i filmen begynte jeg og gråte.. Virkelig en film som beskriver manges hverdag, som sikkert de fleste har opplevd enten store eller små mengder av, nettmobbing, noe som alltid skjer og aldri kommer til å ta slutt, med mindre ingen har tilgang til internettet. Men jeg vil ikke fortelle mere hva filmen handlet om, vil heller at dere skal se den, om dere ikke har sett den. Så jeg håper alle mobberne der ute skjønner hvor alvorlig det er med mobbing, uansett hvor det måtte være, internett eller i virkeligheten, like ille uansett! Som jenta som hadde skreve om nettmobbing skrev, '' vil dere virkelig ha skylden for at noen tar livet av seg'' og ''vær mot andre sånn at du vill de skal være mot deg''. Så ta dere tid til og se denne filmen, om dere ikke har sett den! 

 

Resten av bildene fra Kreta - video

Har sotte sammen resten av bildene fra Kreta, kan henne det er mere bilder, men har i værtfall noen da. Så det er de siste bildene fra Kreta i allefall. Hadde en super ferie i Kreta, 2 varme lange uker med kun sol, varme og bading. Rett og slett helt supert dær nede, bra liv ute og helt fantastiske folk som jobbet/jobber på hotellet, bartenderen, eieren av hotellet og ikke minst vaskedamene. Så er det noen som skal til Kreta i sommer eller noe, så spør meg, har gode resturanter og barer og anbefale, sykt god mat på en resturante som heter anemose, helt sykt, og i tilegg sykt snille folk som jobber der, og det er jo ett pluss. Men nå skal jeg ikke prate meg bort her, her er resten av bildene fra Kreta: 

 

Hva synes du? ♥

innkjøpene fra Kreta - videoblogg

Orket ikke begynne og ta bilde av det, så laget heller bare en enkel video. Kjøpte ikke særlig mye på Kreta, men litt i allefall. Også kjøpte vi jo en del godteri, tyggis osv på duty free da, men det telles vell kanskje ikke. Også var det noen ting jeg ikke viste på videoen, noen armebånd og navel piercinger som jeg kjøpte dær nede. Men nå har jeg ingen piercing i navelen lengre, så det har vel ikke så mye og si lengre.. 

 

Ps; Idun mineral sminken er fra duty free!

 

Kom hjem fra syden i går!

på søndags kveld klokken 9 kom bussen og hentet oss utenfor hotellet, så dro vi til flyplassen i chania, var mye styr og lange køer til vi kom igjennom, var så vitt vi kom oss hjem med flyet, men det ordnet seg. Så dro vi fra chania til oslo med flyet i 12 tiden på kvelden, og var fremme mitt på natten i Oslo, 4,5 time med fly, ble soving hele veien, så det gikk egentlig ganske fort, så var det nesten 5 timer og vente i Oslo før flyet gikk videre til Evenes - Harstad/Narvik lufthavn, så med engang vi ankom gardemoen så var det rett på kiosken på flyplassen og kjøpe norsk iste og pølse med brød faktisk, haha. Å nattens sitat var ''Unskyld jeg skal vaske her'' uansett hvor jeg prøvde å legge meg ned for og sove så kom han for og vaske, en smule irriterende ja, men i allefall, så landet vi på evenes i halv 11 tiden, og var hjemme i Narvik i 12 tiden, godt og komme hjem ja, med veldig kaldt ute i forhold til tempraturene på Kreta, så da kom Mie til meg, vi bare pratet så dro vi ned en tur til byen for og kjøpe noe også dro vi på kafee, koselig!


Kjenner allerede at jeg savner varmen og hotellet.. Forresten så er innkjøp videoen på vei nå, så den kommer ut straks!

dårlig tid til blogging, nyter solen mens jeg kan!

Det blir dårlig tid til blogging når jeg er her nede, kan alltids ta meg tid, men vil heller nyte solen, varmen og badingen mens jeg kan, er ikke ofte det er så varmt i Narvik, så derfor går dagene til soling fra morgen til kveld, bading, shopping, ut på resturante, også finnes det jo masse artige ting man kan gjøre her på Kreta, så jeg tar meg desverre ikke så mye tid til og blogge når jeg er her nede, men det skjønner dere vel. Men alle bildene fra både telefonen og kameraet kommer, når jeg kommer hjem. Og innkjøpene. Så vi får se om det blir noe blogging før jeg drar, må nyte de siste 7 dagene her nede. Så blogges vi i værtfall når jeg kommer hjem, med mindre det kommer ett innlegg i løpet av uken. Men nå skal jeg gå opp på hotell rommet og slappe av litt med mamma, så blogges vi! Lange varme dager her på Kreta!

Nå har jeg vært på Kreta i 6 dager, det har vært noen lange og varme dager her nede, det er både deilig og litt irriterende, men skal ikke klage, godt med varme! Om dagene er det rundt 40 varme grader, så dagene her går til soling, bading, spising og ut på kveldene for og shoppe litt og se litt rundt og dra på resturante. Så innkjøpene kommer når jeg kommer hjem fra Kreta. Her er litt bilder fra dagene som har vært: 


Søte vaskedamen blir glad for tips, da blir det fint på senga. 


Begynner og få litt underlag, men litt solbrent i den her varmen ja.. 


skilleeee


Sorry for både småe og store bilder.. får ikke de større, men det går gå. Nå skal jeg ut og se litt i butikker og kanskje shoppe litt. Vi blogges! 

Har dere vært på kreta før? ♥