juni 2012

Koser meg på kreta!!

Kom til Kreta natt til mandag, så det ble litt sent for blogging. Og disse dagene når jeg er her nede, så glemmer man helt av internett, dagene går til soling og bading fra morgen til kveld, og resturant kos og masse annet. Så det er vel en god grunn til at det ikke blir så mye blogging, men blir litt av og til, men kan ikke love noen ting. Men tar i allefall masse bilder når jeg er her nede, så de kommer i værtfall når jeg drar hjem. Men her er litt bilder fra de to dagene jeg har vært her: 

 

Forresten så kommer bildene fra mobiltelefonen når jeg kommer hjem. Men nå skal vi ut og spise, vi blogges. Kos dere masse♥

Drar til Kreta i morgen tidlig!

Nå er endelig dagen jeg har ventet lenge på kommet. Drar i morgen tidlig klokken 8, vi kjører til flyplassen da, så blir det noen flyturer i tilegg til en del med venting, så er ikke fremme på Kreta før i morgen kveld, litt kjedelig, men det funker! Så nå skulle jeg kanskje egentlig lagt meg for noen timer siden, men kan jo sove hele turen sånn sett. Så nå er jeg i allefall pakket og klar til og dra i morgen, gleder meg veldig til jeg kommer frem. Selv om det blir kjedelig og ikke kunne være md vennene mine på 2 uker, men det går nok fint! Men også en ting til, jeg blir ikke å ta med speilrefleksen, blir og ta med ett digital kamera fra sony, funker helt ok, blir så mye og måtte drasse på speilrefleksen over alt, så har jeg med datan. Så om nettet funker bra, så blir det litt blogging når jeg er i syden. Men nå skal jeg vel ta kveld, så blogges vi mest sansynelig når jeg kommer frem på kreta! 
Svar på spørsmålsrunden!

- Hva fikk deg til å falle for William Mathisen? 
Ble kjent med han, syntes han var både kjekk og grei, så bynte vi og prate og være i lag, så ble det noen følelser inn i bildet.

- Er du jomfru? 
Nei, jeg er tvilling. 

Hvem synes du er den største fjortissen utav 98'erne? 
Sånn generelt har jeg ikke orket og hengt meg oppi det, alle har sin periode som fjortiss, enkelt og greit, jeg bryr meg egentlig ikke!  

- En jente du misunner sykt på utseende? 
Kjenner så mange jenter som er kjempe fine, så det blir litt vanskelig! Så er egentlig ikke helt sikker. 

- Har du noe på G med noen? 
Nei, det har jeg ikke. Lever singel livet.. 

- Hvor bor du? 
Bor i Narvik. 

- Går du på p-piller?
Ja, men det er en grunn for det, ikke pga sex. 

- Hvor skal du i sommer?
Drar til syden om 2 dager, så blir jeg og dra til Sverige til pappa, så Mosjøen! 

- Kjører du moped?
Nja, kjører jo ikke da, men er fylt 16, og er ferdig med alt, skal ta lappen når jeg kommer hjem fra syden. 

- Hvor lenge var du sammen med William?
Haha, vi var sammen i 10 dager! Woow, lengste forholdet jeg har hatt.. Tar det ikke som noe seriøst i det hele tatt. Ikke noe frekt mot han altså.. 

- Hadde du og William sex? 
Nei, det hadde vi ikke. Dessuten er det en privat sak. 

- Hvordan kunne du gå fra eldre gutter til yngre?
Du  sier nå der, godt spørsmål! Han virket voksen for alderen, men har funne ut at jeg holder meg til de eldre ja. Men man kan ikke styre følelser. 

- Peneste gutten som gikk i klassen din? 
Jan bendik og Aleksander. 

- Peneste 98'er, 97'er og 96'er?
Gutter eller jenter? 

- Hvorfor fikk du årets kåteste?
Hallo i luken, dette var årets fleip om ingen skjønte det. Jeg vet trossalt hvem som skrev dette, og det er 3 av de jeg kjenner best fra den andre 10'ende klassen. Så det var vel i grunn fordi en av de som skrev dette, han er en av mine nermeste guttevenner, og han får vite alt om meg, å han synes jeg har gjort alt fra a-å når det gjelder diverse ting. Ikke fordi jeg driver og spretter som en hockeypuck, fra kølle til kølle. Bare sånn at det er helt klart. 

- Hvordan skole skal du begynne på? 
Solhaugen vidregående skole. 

- Dine 3 beste venner?
Blir for vanskelig og si, har mange gode venner i allefall. 

- Liker du justin bieber? 
Liker og liker.. Han er flink og synge, men er ikke super fan. Men hadde sikkert blitt glad om jeg fikk møte han liksom. 

- De 3 nettsidene du er oftest inne på?
Det må vell bli facebook, blogg og youtube. 

- Har du noen gang stjelt i en butikk?
Som liten har vel de fleste stjelt.  

- Liker du Narvik?
Trives helt greit her i Narvik, men vil flytte til Mosjøen! Men Narvik kommer alltid til å være den gode hjemplassen min. 

- Liker du og ta bilder?
Ja, jeg elsker og ta bilder. Men tar meg aldri tid til det.. 

 
Det var alle spørsmålene. Håper jeg svarte bra nok, vist det er noe mere noen lurer på, bare spør! Uansett om det er spørrerunde eller ikke!

INNKJØP 21.06.12

Dro til byen i 3 tiden, gikk rundt og kiket litt, fant mye fint, men føler ikke jeg trenger så mye, i og med at jeg shoppet ganske mye når vi var på klassetur i Luleå, men likavell. Nå sir jeg meg ferdig med innkjøp av klær her i Narvik, får heller se om jeg finner noe fint når vi drar til syden om 3 dager! Men her er i allefall innkjøpet: Hva synes du? 

Spørsmålsrunde!

Tenkte og kjøre i gang en spørsmålsrunde siden det er lenge siden sist, så om du lurer på noe så spør i vei! Svarer mest sansynelig senere i kveld! :-) 

Wants from nelly!

Har sett litt rundt på kjoler, så fant jeg 3 stykk som ble favorittene i øynene mine. Alle tre er fra Nelly.com, og er Elise ryan kjoler. 


Synes alle tre var kjempe fine, men vist jeg måtte velge en av de, så hadde det nok bitt nr 3. Men åh, vil ha alle! 

Hvordan synes du var finest? 

Hvordan min blogging fremover blir

For en stund siden slettet jeg alt på bloggen, for å få en ''ny'' start, og etterhvert ble jeg lei og sluttet og blogge, men nå de siste månedene har jeg blogget når jeg har følt for det, og når jeg har hatt tid, og ikke minst tatt meg tid til det! Men nå i sommerferien så har vi jo fri fra skolen, så da blir det lettere og få tid til blogging og de greiene, så det blir blogging fremover en stund nå. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde ut før jeg blir lei, men det vil tiden vise. For etter sommerferien begynner jeg jo på vidregående, så vet ikke hvor mye tid det blir da, men vi får se, blir litt blogging når jeg har tid i sommerferien. Skal jo til syden om 3 dager, så vet ikke hvordan det blir når jeg er i syden, men tar med meg kameraet og datan, så litt oppdateringer blir det! 

Nytt design!

Som vanlig så bruker jeg gratis design, trives med det! Synes dette designet var ganske greit, så det blir dette en stund, så måtte jeg bare lage meg en header, kanskje en ganske kjedelig, men bedre enn ingen i allefall! Skal forresten få lagt inn profilbilder på siden der snart, må bare finne det i stilsette først! Hva synes du om designet? 


Ser fram til en super bra sommerferie!!

Er så sykt godt og tenke på at det endelig er sommerferie, kjempe godt og sove lenge i dag! Så i dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, ryddet litt og nettop spist middag, skal snart dra og trene, blir deiig! Så i morgen skal jeg opp på skolen for siste gang bare for å få fikset med en karakter som ble feil på vitnemålet.. Så er det kun 4 dager igjen til jeg drar til syden!! Gleder meg som en liten unge, klarer snart ikke å vente. Blir så deilig med sol å varme, som det er lite av i Narvik. Så skal jeg Åre/Jærpen som er i Sverige altså, på besøk til pappa! Også er det nå 1 år siden jeg var i Mosjøen, i fjor sommer, så det blir en tur nedover dit også, blir bra! Fra min side så tror jeg at sommerferien kommer til å bli helt super! Sommer, sol, bading, venner, familien osv, herlig! Men nå er det syden som er mest i tankene, åh, bare 4 dager igjen, håper dagene går fort!!


 

Hva skal du gjøre i sommerferien? 

 

Skole avslutting!

i dag var vår siste ''skoledag'' vi var på stadion for å spille 10klasse mot lærerne, og vi vant, altså 10'ende. Så var vi ferdig i 12 tiden, jeg dro ned til byen med Catrine for å kjøpe meg noe greier, så dro jeg hjem, stellet og ordnet meg, så var det tid for avslutting. Tenk, nå er det 10 år siden jeg gikk ut av 1.klasse på barneskolen, helt sykt for tiden flyr avgårde! Endelig ferdig med 10års grunnskole. Det er 3 år siden vi skulle ta sommerferie på ungdomsskolen for første gang, og nå er det pluttselig blitt sommerferie, og ingen av oss i klasse 10a skal tilbake i samme klasse eller på samme skole igen, ganske deilig følelse, men samtidig ganske trist! Så i dag har det vært avslutting med lærere, elever og familie, sykt artig og koselig, men samtidig trist dag. Het sykt for fort tiden har gått, alle tok forvell med hverandre i dag, vi hadde vår siste kveld sammen og vår siste gang på den skolen i den gymsalen! Deilig følelse at sommerferien endelig er her, selv om siste halvåret i 10'ende har gått ekstremt fort. Blir spennende å begynne på ny skole, få seg nye venner og et annet miljø. Etter 3 år med verdens beste klasse 10a, med det gode miljøet og de brae folkene, så kommer jeg til å savne ungdomsskolen, spessielt klasse 10a! Men man må bare manne seg opp, ta nye utfordringer og gå videre i livet, så vil nok alt gå bra. Kanskje ikke verdens undergang og forlate klasse 10a, men det kommer til å bli trist og ikke møte opp på framnes ungdomsskole til høsten. Men nå er det ikke mere tanker rundt skole, nå er det endelig sommerferie, og det skal nytes, drar til syden om 4 dager, så dette blir bra! 


Kommer til å savne dere.. ♥

Hjemme fra en fantastisk klassetur i Luleå!

Kom jo egentlig hjem på lørdag da, men likavell, er i allefall hjemme! Vi hadde det supert i Luleå, med verdens beste klasse, snille reiseledere og super fint vær. Vi kom frem i 5-6 tiden på onsdags ettermiddag, da var det først inn på hotell romman, jeg og Maria hadde rom i lag, så var det middag nede i ''resepsjonen'', så dro vi ut og gikk litt rundt å kiket i gågaten. Vi bodde trossalt mitt i storgaten i Luleå, helt perfekt, kun noen skrit til vær butikk. Enkelt og greit så var alle samlet og spredd litt rundt om kring på hotell rommene på kvedelene/natta, sykt koselig! Så var det Torsdagen, da hadde jeg bursdag, vi dro på teknikens hus, spiste luns dær, også dro vi for å shoppe, og senere på kvelden dro vi på en resturante for å feire bursdagen min, wii! Alle dagene ble det shoping, ut for å spise, kose oss med klassen, møte og bli kjent med nye folk, utrolig artig, så det var rett og slett en sykt bra tur, masse minner som jeg aldri kommer til å glemme, men alltid kommer til å huske!  
Hadde sykt mange bilder fra turen, flere en de som er lagt ut nå, så det ble bare små bilder, enkelt og greit! Savner det allerede.. 

 

HAR DU VÆRT PÅ KLASSETUR? 

KLASSETUR I MORGEN!!

Har de siste ukene hatt nedtelling til blandt annet klasseturen! Vi drar i morgen, vi skal til Luleå, gleder meg som en liten unge, blir så sykt bra og dra til Luleå med beste klassen, vi har så sykt bra miljø i klassen, masse fine minner fra tidligere klasseturer, og ett siste minne med denne klassen. Vi drar i morgen i 10 tiden, fremme i luleå i 5 tiden og blir dær i 3 dager!  Blir sykt koselig og artig og få være sammen for siste gang på tur med den klassen, har ikke noe å si hvor man drar, men hvem man er med, så dette er virkelig en opptur. Har også bursdag i morgen, så det blir jo morsomt å se hvordan det blir! Kommer ikke til å blogge noe når jeg er i Luleå, fordi jeg orker ikke dra med meg dataen, men blir masse bilder når jeg kommer hjem igjen! Ferdig pakket og klar for å dra, så nå har jeg nettop dusjet, og er klar for å ta kveld. Så vi blogges når jeg kommer hjem! Håper alle får en super uke:-)  Slenger med noen litt gamle bilder fra ''klassen''. 


Ett bilde fra ett halloween party som vi arrangerte i fjor 

 

Helgen!

Denne helgen har egentlig vært ganske så bra! Pappa og lillesøstrene mine kom for 4 dager siden, sykt koselig og treffe dem igjen! Så har vi hatt overaskelses bursdag for Nora som ble 16 år! Så var jeg, Annaisa og Caroline ute en tur på kvelden/Natten på lørdag. På søndagen hadde vi familie middag og feirer bursdagen til onkel. Så det har vært en ganske bra helg! I dag har jeg bare vært på skolen, vært i byen med pappa å lilesøstrene mine, også styrketrening med hockeylaget, også en tur på bassenget med pappa og småsøskenan, koselig! Så nå sitter jeg godt plantet i sengen, ganske utsitt nå, men slapper litt av, så må jeg begynne og pakke! Hva har dere gjort i helgen? 


Streiken er over!!

I dag ble streiken over, noe som betyr at jeg må få snudd døgnet mitt tilbake på rett spor igjen, for som det er nå, så legger jeg meg alt mellom 5 og 8, og sånn kan det jo ikke fortsette. Off, ble alt for vant til streiken, tenkte den skulle vare helt fram til sommerferien, det hadde ikke gjort meg noe! Men kanskje like greit at skolen begynner igjen, så får klassen gått de to(?) siste ukene sammen, også får vi hatt muntlig eksamen, det er jo ganske greit egentlig, vi gikk jo som sagt glipp av skriftligen, ganske greit egentlig! Så nå må jeg vel prøve og såve, så jeg kommer meg opp i morgen. blir litt godt og komme tilbake på skolen, selv om jeg heller vil sove lenge, jaja, sånn er livet! Nå tar jeg kveld, vi blogges :-)
DAYS UNTIL

Nå er det 3 dager til pappa, Michelle og Mirabell ( lillesøstrene mine) Kommer, og det gleder jeg med veldig til, da blir det bursdagsfeiring av meg, farfar og pappa, blir koselig! Så er det 9 dager til vi drar på klasse tur til Luleå, gleder meg, selv om jeg heller ville dra til Stocholm eller Gøteborg, men uansett, blir koselig tur med klassen før vi  skilles til vidregående! Også er det 10 dager til jeg har bursdag, da er vi jo på klassetur, men tror det blir super bra! Så beste av alt så er det bare 20 dager til jeg og mamma drar til syden, vi skal til hellas, på kreta i Agia marina, og der har jeg ikke vært på 6 år, så det blir herlig!

Fortsatt streik!

Tjooheei! Nå er det kanskje mange som sover, men vi som har streiket i nesten 2 uker nå, har vel sommerferie følelese, og døgnet snudd helt opp ned. Det har i værtfall jeg. Så i morgen skal jeg sove lenge, som jeg har gjort de siste dagene nå, så blir det kjøretime klokken 4, gleder meg igjen, og gleder meg enda mere til jeg får lappen! Også skulle jeg bare tilføye at jeg kommer til og blogge når jeg har noe å blogge om, når jeg gjør noe om dagene, for ofte våkner jeg sent, spiser middag, å gjør ikke så serlig mye mere. Så da blir det jo ingenting og blogge om! Men i sommer skal jeg bli flinkere å blogge, fordi da har jeg mye mere og blogge om! Jeg er en typisk sommerperson, om sommeren sover jeg mindre og er ute og gjør noe my mere. Jeg elsker vinteren, med scooter og skikjøring, men da sover jeg mye mere om dagene, og sitter bare inne siden det er så kaldt her oppe i nord norge! Men i værtfall, skal bli flinkere å opdatere dere! 


FLERE SOM STREIKER?