mai 2012

OPP NED BAK FREM

Heiåhå, lenge siden sist! Alt går helt i surr for tiden, spør du meg! Det er snart juni og det hagler, snør, regner osv her, åh, elsker nordnorge! Bare sier det, noen som skal oppover mot Narvik, Tromsø, Harstad eller de plassene i nord norge i sommer? i så fall, ikke glem ski!! Uff, nei, håper det blir bra sommer i juni,juli og august måndene, siden været er helt på trynet nå i mai. Og en ting til, vi kom opp i engelsk skriftlig eksamen som jeg nevnte i forrige innlegg, og siden det er streik, så ser det dårlig ut, blir vist ikke noe eksamen på min klasse, er jo ganske dumt å ikke ha eksamen videre i livet, men skal ikke klage!
Men nok om dette, tenkte og slenge inn litt bilder og oppdatere om de siste dagene, i værtfall noe av det!  Så får det heller komme litt under bildene. tjohei


Lysnett håret her om dagen, for og få det tilbake til min naturlige farge, mer eller mindre

 


En dag med fin været, det måtte jo virkelig nytes!! 

 


Kos med verdens beste

En kveld med fifa, is og cod Jentekveld med de beste jentene

Øving til oppkjøring og mopedlappen


Nyte streiken


Klar for oppkjøring til moped, men ble jo selvfølgelig avlyst pågrunn av været. Dere nede i sørnorge burde virkelig 
Nyte dagene på stranden. Misunner dere ikke i det hele tatt nei.. 


Nå tar jeg kveld, for så å sove lenge i morgen, opplagt til en dag med oppkjøring om været blir ok! 

Kom opp i Engelsk skriftlig til eksamen!!

Bedre kunne det ikke blitt! Vi kunne komme opp i Norsk, matte eller Engelsk, og den andre klassen kom opp i matte og min klasse kom opp i Engelsk, ble noen kilo lettere nå. 
Så den andre klassen har eksamen på mandagen, og vi har den 31.mai altså om 16 dager, wii! Så disse dagene på skolen blir rolige, med litt vanlig skole og forberedelser,
så jeg sir meg ganske så fornøyd med og komme opp i engelsk. For vist jeg hadde kommet opp i matte hadde du sett meg på fjellveggen. Og norsk er jo greit å komme opp i,
men da må vi ha sidemålet, blir jo to dager med eksamen. Men uansett, jeg er fornøyd! Så vi dro fra skolen klokken 11 i dag, deilig. Så nå spiser jeg nuddler, så skal jeg sove litt,
så drar jeg ned til byen med en søknad om jobb, så drar jeg og trener, elsker sånner her dager!! Men nå begynner ting å haste litt. 29,30,31 mai og 1 juni skal jeg på oppkjøring,
og 31 mai har vi eksamen, så jeg må bare være ekstremt flink til å prioritere ting. Så er det eksamen i skriftlig, så er det noen rolige dager, også kommer vi opp i muntlig eksamen
den 8 juni, så drar vi på klassetur 13-16 juni, og jeg har bursdag 14 juni, woho! Så disse dagene blir det forberedelser til eksamen og selvfølgelig må jeg lese trafikkreglene,
det kunne vært lurt, eller hva? Men litt blogging innimellom blir det selvfølgelig!

 

HVIST DU HAR EKSAMEN, HVA HAR DU KOMMET OPP I? 

Innkjøp fra går dagen!

Skulle egentlig blogge i går kveld om innkjøpet i går, men var så trøtt når jeg kom hjem, var og handlet litt sammen med mamma, også dro jeg og trenet, dusjet og var sammen med noen venner. Men legger det bare inn nå, enkelt og greit! I dag er det 12 mai, og det snør ute?!?! skjønner ikke en drit.. Men det får bare være, nå er det bare 1 mnd og 2 dager til jeg har bursdag, heh! 
Men uansett, her er innkjøpet fra i går :

Ikke så mye, men en vår jakke og noen nye sokker, og ett par skoer til sommeren, det trengs! 


Og nytt trenings sett. Mamma som kjøpte for noen måneder siden. 

9.Mai

Fant ikke noe bedre overskrift, men uansett, i dag når jeg kom hjem fra skolen spiste jeg middag, slappet av, så kom Mie bortover til meg, så steket vi brownies, og etter en stund dro vi opp på friskhuset for å trene, igjen, så nå har jeg gangsperre både her og der, men det er jo litt deilig! Så nå har jeg dusjet og bare sitter og slapper av med sjokolade, pringoooals og brus. Lenge lever usunnheten!

HVA HAR DU GJORT I DAG? 

FREE TOMORROW

I morgen har vi fri, ganske deilig og kunne sitte oppe lenge, og sove lenge. Så i morgen blir det litt ryddning gjennom klær jeg ikke bruker, og bare bruke dagen til og slappe av, og gjøre litt lekser! Mye og tenke på siste delen av tiende klassen,  så da er det greit med fri dager fra skolen av og til. Synes det har blitt mye fri i det siste, men skal overhode ikke klage på det altså! Så nå skal jeg snart ta kveld, kanskje skype litt før jeg legger meg, heh. Sier god natt nå jeg, går ut i fra at de fleste ligger å sover, for de fleste skal vell på skolen i morgen, mehe, men uansett, god natt fra min side i allefall!


 

 

Bestillingen fra Gina Tricot kom i posten i dag!

Nå har både klærne fra ellos og gina tricot kommet, super fornøyd, og klærne passet ganske så bra! Så nå er jeg virkelig klar for sommeren, selv om det bare er 7.mai, og det enda snør litt ute. Så nå er det bare ''slappe'' dager igjen på skolen, med forberedelser, og eksamens dagene i vente, så når vi er ferdig med alle eksamene, så er det i værtfall chille dager resten av juni måneden. Så skal vi på klassetur 6-9 juni, så blir det muntlig eksamen, så er vi ferdig med så og si alt, og med engang sommerferien starter drar jeg til Hellas i 2 uker, heeerlig, Can't waaait!!!! Så nå er mye av sommerklærne klare. 


Måtte bare ha denne med det samme jeg bestilte!! I WANT!!!!

Sitter ofte og ser på forskjellige nettbutikker etter klær og diverse ting, å som regel finner jeg alltid noe kult eller noe fint. Så jeg tenkte og vise dere litt av det jeg vil ha, ikke at jeg tror det bare komme flygende i posten, men det går jo ann og håpe, haha! Men i allefall, her er litt klær og piercinger jeg vil ha: 


Få betalt for antall sidevisninger

Tenkte og vise dere en enkel måte og få betalt for antall sidevisninger. Det eneste du trenger og gjøre er å gå inn på https://www.bloggerfy.com/ og registrer deg!

 

Old times

Satt og så på en video som pappa og kjæresten til storesøstra mi laget til min konfirmasjon i fjor, så jeg tok litt bilder der i fra, bilder som er tatt for mange år siden. Alttid så koselig og se tilbake på gamle bilder, med både venner og familie, egentlig så savner jeg tiden som liten, der rettetang, sminke og drama å ting som det ikke var inni bildet, i allefall ikke like mye som nå. Savner også alle turene jeg, pappa og storesøstra mi hadde, for nå er det ikke ofte det blir sånner turer som før, søster bor i Australia, og jeg har fått to småsøsken som enda er alt for ung til og være med meg og pappa alene. Så jeg håper virkelig sånner turer kan gjenta seg, er alltid så koselig. I dannmark på legoland, å på besøk hos familien dær, tur til mumidalen i finnland, å campingbil tur fra Norge til Frankrike, med masse koselige opplevelser, møte nye mennesker, bade og bare sommer kos. Og ikke minst få dra opp i eifeltårnet i Paris. Husker alt dette så godt. Så jeg samla sammen noen av bildene, husker det meste når jeg ser bildene. Som i ordtaket ''ett bilde sier mere enn tusen ord''. 
Bestilt klær fra Gina tricot og ellos!

Nå er snart sommeren her, så derfor har jeg og mamma bestilt litt klær på nettet, mye enklere, så vi bestilte for 2 uker siden på ellos, så det er jo selvfølgelig kommet. Og i går bestile vi klær fra gina tricot, så jeg tenkte og vise klærne fra både ellos og gina tricot. 

HVA SYNES DU? 

Oppdatering fra helgen i Tromsø!

Meningen var jo og blogge med engang jeg kom fra Tromsø, altså på søndag, eller mandag, men ble vist ikke sånn. Men i allefall så hadde jeg en super helg i Tromsø med fantastiske folk, både fra Narvik og Tromsø. Så det var virkelig værdt det. Han som trenet oss den helgen heter Espen Sæther, og han var en super bra og snill trener, lærte mye nytt, ja, alt var egentlig kjempe artig! Så på fredagen da vi kom frem til Tromsø var det rett opp i ishallen for og skifte til ishockey utstyr, så første treningen med power skating, også en vanlig is økt, så var det samme på lørdagen og søndagen, pluss en trenings match på lørdagen mot Tromsø's damelag. Så det var en artig og kjempe slitsom helg! Så tok jeg jo selvfølgelig litt bilder i helgen, men kun mobil bilder, men det er bedre enn ingenting i allefall. 

 

HVA GJORDE DU I HELGEN?