april 2012

Tromsø i helgen for å tilbringe en helg helg med ishockey og treninger!!

Gleder meg som en liten unge til jeg skal dra til Tromsø i morgen. Har ikke gått på is på alt for lenge nå, så det blir virkelig en super bra helg! Vi drar i morgen med bussen klokken 1, så det blir en kort skole dag i morgen, herlig. Så vi er fremme i 4 tia ca, så med engang vi kommer frem skal vi ha den første treningen. Det blir treninger hele helgen, både på is, og andre treninger, en fra norges hockey forbund skal trene oss, så det er virkelig en opptur! Skal prøve å få tatt litt bilder i helgen, så jeg får slengt inn her på bloggen, selv om jeg ikke blogger så fryktelig mye, bare i ny og ned. Så nå skal jeg ta kveld så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, har muntlig særoppgave som skal fremføres, så jeg gruer meg en smule, men det får gå! Forresten, så kom jeg opp i norsk på prøve muntligen, temaet var kommunikasjon, og jeg fikk 5, wiii!! Men nok om det, nå tar jeg kveld, og ser frem til en super bra helg i Tromsø med beste hockey jentene! 

Litt bilder må til av og til! Men nå skal jeg ta kveld, så jeg er opplagt og ferdig laddet til morgendagen og helgen! 

HVA SKAL DERE GJØRE I HELGEN? ♥

photoshoot

Heia alle sammen. I dag har det vært super fint vær, og jeg og Malin har vært ute i finværet og bare slappet av og snakket, og tatt litt bilder. Så her kommer de :


Ikke så mange bilder, men noen i allefall. Men i morgen har vi engelsk stil, så nå skal jeg øve litt. Vi blogges! 

HVA SYNES DU? ♥

My Easter holiday!

Vi begynte på skolen igjen på onsdagen, utrolig tungt og komme tilbake på skolebenken, men så er det heldigvis ikke så lenge igjen til neste ferie. Men i værtfall i påsken har vi hatt nydelig påskevær, og jeg har tilbringet min påskeferie hos pappa de første 5 dagene, så har jeg vært sammen med masse gode folk og bare koset meg. Har hatt en super påskeferie, savner det allerede. Så har jeg jo selvfølgelig tatt litt bilder, så enjoy! 


- Vært ute og spist flere ganger med pappa. 


- Feiret 3 årsdagen til lillesøster. 


- To herlige dager i fjellet i finværet. en dag på aketur, og en dag på ski. 


- Bytur. 

 

HVA HAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN? 

 

Old pictures

Er det nå man skal si takk for sist?. Jeg vet det er veldig lenge siden jeg blogget sist, men noen ganger blir man bare så utrolig lei av og tenke på bloggen vær bidige dag. Men nå har jeg utrolig nok savnet og blogge, i allefall og ha en plass der man kan legge ut bilder, osv. Vet ikke helt om jeg blir og starte for fult og blogge igjen, men jeg skal værtfall prøve. I går kveld og i dag har jeg sotte og sett igjennom arkivet her på bloggen, funnet masse gamle bilder. Så tenkte jeg kunne vise dere de! 

Savner det lange håret mitt! 2 år siden!

1 år siden!

2 år siden!

1 år siden!


1 år siden!


Tromsø for over 2 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!

1 år siden!3 år siden!


2 år siden!


2 år siden!


2 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!


nesten to år siden! 

Synes alltid der er artig og finne gamle bilder, i værtfall når jeg ikke har det på datan lengre.