mars 2012

Long time, no see!

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, begynner og bli noen månder siden. Kan vel ikke beklage meg så veldig mye, har kanskje ikke de beste grunnene, men de fleste har vel perioder de blir lei av å blogge. Så det er vel grunnen, i tilegg så har jeg jo mye og gjøre om dagene, ikke konstant hele tiden, men har vell som alle andre, Skole, treninger, venner og eventuelt jobb. Så siden sist jeg blogget så har det vell ikke skjedd så mye. Vanlige dager, som for meg tilsvarer skole, lekser, treninger og venner. Men det er så, jeg blogger litt her og der, når jeg føler for det, og når jeg har tid til det. Akkurat nå sitter jeg bare og hører på musikk, har vært hjemme fra skolen i dag, har kastet opp i hele natt.. Kjempe deilig, okei, nok informasjon! 

Jeg er ikke den som er mest glad i og skrive lange lange innleg, så jeg tenkte at jeg bare skal bruke bloggen som en slags ''dagbok'' for bilder, at jeg oppdaterer med bilder av og til. Men jeg vet ikke, får se. Tenkte i allefall at jeg skal legge ut litt bilder fra den siste tiden som jeg ikke har blogget. Og i tillegg alle innkjøpene mine. 

ALT AV INNKJØP: 
ignorer ansiktet!

Dette var alle innkjøpene fra de siste måndene.

 

HER ER LITT BILDER FRA DE SISTE MÅNDENE : 


haha, så kuul!


Det var nesten alle bildene fra de siste måndene. Får se hvordan det blir med bloggingen, må satse på skole fremover nå i 4 uker, for da blir det en tøff peroide, siden jeg vil komme meg ut av ungdomsskolen, haha. 
Men vi blogges!

 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?