Blogg

#Teenager postKONKURANSE - Meld deg på!

Nå tenkte jeg å kjøre igang en konkuranse der DU kan være heldig og vinne! Jeg har hatt konkuranse en gang før for sikkert 1-2 år siden, men denne blir mere særiøs. Så jeg gleder meg til og se om det blir mange som blir med i konkuransen, jeg er ikke helt sikker enda på nårtid den avsluttes, men ikke om alt for lenge. I allefall, da håper jeg dere blir med! 

Det du må gjøre er: 

1. Skrive ett innlegg om det på bloggen din! (Link til innlegget i kommentarfeltet)

2. Like dette innlegget på ''liker'' knappen i slutten av innlegget. For større sjanse til og vinne! 

3. Skrive e-post adressen din i kommentarfeltet, så er du med! 

Dette kan du vinne: 


Bodylotion, Sminkefjerner, ansiktsmaske, øredobbler, øyenskygge og shimmer powder. 


Bodylation fra wild rose. Luker veldig friskt! 


Sminkefjerner fra mary kay, den er uten olje, og er sykt bra. Mary kay sine produker er bra generelt! 


Ansiktsmaske fra nivea! 


Øredobbler fra H&M! 


Øyenskygge fra markwins. 


Shimmer powder fra tcw - The color workshop 

 

Vist konkuransen funker som forventet så blir det flere konkuranser etterhvert, med bedre premier! 

Hva sier dere til en.......

Nå er det lenge siden sist. Blir bare mindre og mindre tid for blogging, så nå gjelder prioriteringen. Jeg begynte på skolen i forrige uke, på helse og sosial. Så de siste ukene har det vært mye ordning til skolen osv, så nå har vi fått alle bøkene, skole pc'en og alt er ordnet i stand nå, så fra og med mandag begynner vanlig skole for fult! Men skal skal prøve og få blogge så ofte som jeg kan, elsker og blogge, men er også veldig glad i tilbakemeldinger, så jo flinkerer dere er til og kommentere, jo flinkere blir jeg og blogge. Men i allefall, tilbake til overskriften, jeg tenkte og ha en konkuranse, hva sier dere til det? Har tatt bildene og er klar for og publiere en konkuranse, så jeg håper dere setter pris på det!:-) 

HVA SIER DERE TIL EN KONKURANSE? 

Cupcakes

Dro ut for og møte Marte i 8 tiden, så var jeg og handlet inn til og lage cupcakes. Så nå er de ferdige, nystekte og kjempe gode! Elsker sånner søtsaker som det, det eneste er bare at jeg klarer bare spise en, så tar det noen timer før jeg klarer og putte i meg en ny en. Men var godt i allefall. Nå skal jeg ta meg en varm dusj, lese til teorien, også skal jeg legge meg, kjenner at jeg begynner og bli veldig trøtt allerede.. 

                          

Fristet det med cupcakes nå? hehe.. 


Hva vil dere at jeg skal blogge om? + bilder fra i går!De siste dagene har det vært dårlig med blogging, har egentlig brukt dagene mine til og ligge hjemme og slappe av, se på tv, trene og være ute sammens med venner. I går var det veldig fint vær, selv om det var kaldt, så da var jeg ute med Malin, Marte og Emilie, spiste en is og milkshake, og bare satt ute på torget her i byen. I dag har jeg bare logge her inne og sløvet, skal snart møte Marte, og senere drar jeg for og trene, også blir det pugging til teorien før jeg skal legge meg, beklager for dårlig blogging, skal prøve og bli flinkere! Men er ikke mye og blogge om når jeg ikke gjør så mye om dagenen. Men vist dere har noen ønsker om hva jeg kan  blogge om, hva dere vil lese eller uansett, så er det bare og komme med ett tips! HVA VIL DU JEG SKAL BLOGGGE OM?

OLD PICTURES OF ME AND MY FRIENDS!

De siste dagene har jeg sett gjennom bilder på datan, og fra arkivet på bloggen, fant masse gamle bilder, artig og se på da! Så tenkte jeg kunne vise dere litt av dem. Er jo ikke snakk om bilder fra 2001, men gamle nok, so here you go: Ble ganske mange bilder nå, kan henne jeg setter flere bilder sammen en annen dag, nå skal jeg legge meg, jobb i morgen. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? SAMLER DU OGSÅ PÅ GAMLE BILDER? 

 

Borte bra, hjemme best!

Kom hjem i 4 tiden i ettermiddag, pakket ut litt saker fra kofferten, ordnet meg og skiftet litt klær og dro ned til byen for og dra innom jobben til Malin for og snakke litt med henne, savnet henne sykt! Så det var godt og se henne igjen, meeen det som ikke er så bra er at hun drar til lofoten i morgen. Er den ene hjemme, så er ikke den andre det, typisk.. Så gikk jeg hjem, slappet av og tok meg en lang varm dusj, og nå ligger jeg her i sengen, sykt trøtt, fordi jeg har sovet så lite og dårlig i natt.. Flyplassen er ikke den beste sove plassen. Så nå skal jeg bare ligge her og slappe av å høre litt på musikk før jeg tar kveld. Slenger inn noen bilder fra flyturen: 
Fint vær i luften helt til vi kom til Narvik, regnubuen tyder vell på ikke så fint vær. Men nå er jeg stup trøtt, så nå skal jeg ta kveld, blir så godt og sove i sin egen seng igjen. Blogges i morgen:-)

Drar hjem i natt!

Nå sitter jeg bare her i sengen, har hatt problmer med internettet i dag,eller med nettleseren, så har ikke fått blogget, har måtte brukt mobilen til facebook osv, men nå har jeg fikset det sånn halveis, bruker gjeste kontoen, og her har jeg ingen bilder heller, desverre. Men over til overskriften, klokken 4 i natt kjører jeg og pappa til Værnes, for jeg skal ta flyet hjem til Narvik, så er hjemme i morgen i 4 tiden, blir så godt og komme hjem til senga, hunden og vennnene mine! Og jeg får selvfølgelig ikke sove nå, fordi jeg har snudd døgnrytmen på hodet, så blir sikkert endel soving på reisinga hjemmover! Men i allefall, dagen i dag har vært kort, sov til klokken 5 i ettermiddag, dro på pizzarian og kjøpte mat, slappet av med lillesøstrene mine og pappa, så kjørte vi dem til mamman demmes. Så nå skal jeg bare sitte her og snakke litt med folk på facebook, pakke sammen alt i kofferten og spiste litt ''frokost'' så drar vi. Jeg blogger når jeg er kommet meg hjem til Narvik! #Summer night photos:

//Nikon D3100 //Privat  HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Pictures from the last days!

Tjaaah! Nå sitter jeg og slapper av i sengen med datan godt plassert på fanget. De siste dagene har ikke vært så mye og blogge om, for jeg ikke har gjort så mye spessielt. Har bare sovet, sotte på datan, lest til teorien og vært sammens med pappa og lillesøstrene mine, kjempe koselig! Men savner vennene mine fryktelig nå.. I og med at jeg ikke kjenner noen som bor akkurat her i Jærpen. Men sånn er det bare. I dag morrest dro vi inn til Åre sentrum for og bade på holiday club, kjempe deilig og ligge og slappe av noen timer i boblebadet, leke og skli i sklia med småsøstrene mine. Så nå er jeg en smule trøtt etter denne dagen, men resten av kveldens planer er vel og sitte litt på datan som vanlig, lese i teori boken, og kanskje gå ut og ta litt bilder, i og med att været er så fint. Forresten så må jeg bare beklage for at jeg har vært dårlig og oppdatere disse dagene, skal bli flinkere. Men her er litt sammensatte bilder fra de siste dagene : 
Rolig dag med øving til teorien!

Når jeg våknet tidligere i dag ble jeg liggende i sengen og leste i moped boken, spiste litt godteri og drakk ett glass med cola. Akkurat nå har jeg en liten pause fra boken, skal snart ned for og spise middag, så skal jeg ta meg en dusj, så blir det enda litt mere lesing før jeg legger meg for og sove. I morgen kommer lillesøstrene mine hjem, blir så godt og se de igjen, lenge siden sist nå. Så da er det bare og holde døgnrytmen på plass for 100%, for de våkner tidlig, og da vekker se selvfølgelig meg.. Men det går vel fint, blir godt og få de hit, da blir det ut på lekeplassen med de, ut for og spise, badeland og masse koselig! 


Hva har dere gjort i dag? Og hva er deres plan for kvelden? 

Holiday club - Bilder

I dag når jeg våknet pakket jeg sammen badesakene og tok bussen inn til Åre, så dro jeg på badelandet med Sandra, Renate og Teiria, kjempe koselig! Når vi hadde badet i sånn 4-5 timer begynte alle og bli en smule sultne ja, så da ordnet vi oss og dro på Max og spiste! Her er bildene fra dagen : 

                             

Hva har dere gjort i dag? 

25.07.12 Dagens antrekk:


Skinjakke-Cubus, Skjorte og genser- Carlings, Bukse-Vero moda, Sko-Converse( vet ikke hvordan skobutikk) 

Hva synes du?  

Restaurant med pappa!

Kom nesten nettop hjem fra Restaurant med pappa, kjempe koselig og dra noen dager ut og spise. Spiste en rullekebak, sykt god sier jeg bare!  

Hva har dere gjort i dag? 

Sunny day

Våknet i 12-13 tiden i dag av at pappa vekte meg, slappet av litt i sengen med musikk, gikk ned for og spise en god frokost, også tok jeg meg en lang og varm dusj, herlig! Så nå sitter jeg påkledd og ferdig sminket og venter på at håret skal tørke sånn at jeg kan rette det. Så skal jeg og pappa ut en tur og se litt rundt i ''byen'' så drar vi på en av resturantene her og spiser. Det er sol og varmt ute i dag, kunne ikke vært mere fornøyd med litt sol igjen. Bare dritvær oppe i nord-norge..  Tar med kameraet ut, så blir bilder senere i dag! Hva skal dere gjøre i dag? 
Vi blogges senere i dag!:-) 

Nå skal jeg lese meg i søvne!

Nå er det på tide og ta kveld, så nå skal jeg lese meg i søvne. Flink jente som øver til teorien! 

God natt alle sammen! ♥

 

Svar på spørsmålsrunden:

Hei, nå er det jo blitt kveld, så da må jeg vel svare på spørsmålene, er ikke så mange, men det er like greit. Er noen spørsmål som ikke egner seg og svare på her på bloggen, men da kan du heller spørre på facebook, eller ikke spørre anomymt. 

Hva kom du inn på til høsten?:-) 
- Jeg kom inn på service og samferdsel, men står på venteliste til Helse og Sossial! 

Hvem er han der du legger ut bilder hele tiden av på facebook, han du savner så, han du skriver A etter hele tiden etter statusen? 
-
Det er Aleksander Aas Eriksen, som ble drept på utøya. 

Hvor jobber du? 
- Nikita hair. 

Om du jobber, hva gjør du på jobben din? 
-  Alt bortsett fra å klippe hår. Rydder, vasker, resepsjonen og telefon, og diverse ekstrahjelp oppgaver. 

Gruer du deg til og begynne på vgs? 
- Både gruer og gleder meg, men det tror jeg de fleste gjør. 

Hvordan linje kom du inn på? 
- Service og samferdsel, men står på venteliste til Helse og Sossial, som jeg nevnte lengre opp. 

Når begynte du og snuse? 
- slutten av 8.klasse. 

Hvordan snus snuser du? 
- Holder på og slutte å snuse, så har gått fra general ekstra sterk, og nå snuser jeg catch, så er jeg ferdig. 

Hva sier foreldrene dine til det? 
- Høres kanskje dumt ut, men jeg får lov til og snuse, men de vil at jeg skal slutte. Å det skal jeg! Er litt for dyrt. 

Når du var i Mosjøen, drakk du?
 -
Klarer meg ikke uten drikke i 3 dager, det går jo teknisk sett ikke. (fb) 

Hvordan musikk liker du? 
- Liker veldig mye forskjellig musikk, men det går vell mest i rap og ''party'' låter. 

Hvem kjenner du i Ballangen? 
- Kjenner endel folk fra ballangen, men har ikke så god kontakt med noen der fra nå, så er vel ikke mange jeg ''kjenner'' nå. 

Er det noen fra ballangen du ikke liker? noen jenter? gutter? 
- Nei, egentlig ikke. 

Favoritt middag? 
- Taco, nachos og fisk. 

Hvorfor blogger du? 
- Synes det er artig. 

Hva synes du er finest med utseende ditt? 
- Vet ikke helt egentlig, men vist det MÅ bli en ting, så må det bli øynene i såfall.. Selv om jeg vil ha brune øyner. 

Hva synes du om overvektige gutter/Jenter? 
- Mere og ta i, mere og være glad i, er det ikke det man sier? Har ikke noe spesiell synspunkt på det. 

Hvilken størrelse burde en gutt ha på penisen sin for deg? hva liker du? 
- ''Ikke størrelsen men hvordan du bruker den som har noe og si'' Ganske så privat spørsmål :-) 

Håper jeg svarte bra nok :-) 
 

 

Snart starter ishockey sesongen igjen!

Nå er det ikke lenge igjen før ishockey sesongen starter igjen, den 15.august så er vi på isen igjen, det blir så herlig! Gleder meg som en liten unge, fordi vi har nå vært uten is i hallen i 4-5 måneder, så det blir utrolig deilig og få gått på is igjen. Vi har i tilegg fått nytt navn, ny logo og nye drakter. Dette blir supert, gleder meg masse! Det som er så dumt er at isen i hallen blir tatt bort i april/mai pågrunn av at det begynner og bli varmere, så de månedene uten is er det kun friskhus trening og andre treninger med laget, sånn som innebandy. Men ser positivt på det, kun litt over 2 uker til isen er på igjen! 

Driver dere med noe sport? i såfall, hvordan sport? 

 

Spørsmålsrunde!

Starter en liten spørsmålsrunde, så vist noen lurer på noe så er det bare å spørre! Svarer senere i kveld :-) 

Noe du lurer på? - spør i vei :-)

PICTURES

-Privat-   Hva synes du?

Slappe dager

De dagene jeg er hos min pappa, det er da jeg har tid til og slappe av ordentelig, sitter på dataen, spiser godteri, går noen turer ut for og ta litt bilder osv. Her i Jærpen som pappa bor, her har jeg ingen venner, forever alone med mindre ja, det er jo helt greit, men kan fort bli kjedelig til tider, men man har vell alltids godt av å kjede seg litt. Så nå sitter jeg bare med godte posen og ett glass med cola og nerder facebook. Planene de dagene jeg er her, det er og dra ut og spise, dra på badeland, ut og kjøre motorsykkel, dra på besøk til venner av pappa, lese til teorien som jeg skal ta noen dager etter jeg kommer hjem, og rett og slett bare slappe av. 

Hva gjør dere for tiden? 

good breakfast and nice weather!

En sunn og god frokost er alltid en god start på dagen. Nå er det tid for og stelle seg litt, så dra ut i det nydelige været. Får se hva vi finner på i dag. 

Ha en fin dag allesammen! ♥

Resten av bildene fra Mosjøen!

Er ikke så veldig mange bilder igjen nå, men er noen i allefall. Har noen bilder fra reisen, og noen få andre bilder på telefon også, men det får bli en annen dag. Har mange flere bilder, men som sagt, som alle vet, så er det ikke alt som egner seg og legge ut, av litt forskjellige grunner. Men her er bildene i allefall:


surleppa godt plassert ettersom at jeg skulle dra fra Mosjøen, men som sagt så blir det ikke lenge til neste gang!! Savner Matilde allerede.. :(

Fremme i Sverige nå!

Dagen min har gått ut på reising! Kom frem til værnes i 1 tiden, så kjørte jeg og pappa til Trondheim for og se litt og spise verdens aller beste hamburger, er ikke ofte det altså.. Så kom vi frem til Sverige der han bor i 8-7 tiden i kveld. Etter vi var kommet hjem har vi bare slappet av og spist en god omelett til kvelds mat. Så nå vurderte jeg og bare oppdatere litt, og lage ett innlegg med resten av bildene fra Mosjøen kanskje. Men her er litt bilder fra i dag:

 
Helt klart norges beste hamburger. Test den ut på Harley davidson i Trondheim!
                 

Åre har også fantastisk sommervær.. Heldigvis ikke bare Norge som er uheldig med været!

                

ah, brødskrive og omelett med bacon, egg og ost, naaam! God kveldsmat ♥

Hva har dere gjort i dag? Har dere fin vær? 

Blir trist og dra fra Mosjøen..

Nå sitter jeg her i sengen til Matilde og blogger fra hennes mac, hun dro på jobb klokken 7 i morrest, så nå er jeg helt alene. Flyet mitt går klokken 12 til Trondheim, så jeg blir hentet av taxien klokken 11. Så drar jeg videre til pappa for og være der i noen dager. Når jeg kommer frem til Værnes henter pappa meg, så drar vi inn til Trondheim en tur, før vi drar videre til Sverige der han bor. 

Er ferdig pakket og klar til og dra, selv om jeg ikke vil dra her i fra så tidlig, etter kun 3 dager med de gode folkene, så det må ikke bli lenge til neste gang, gleder meg allerede til neste gang. Kommer til og savne Matilde og alle de andre jentene, uff trist. Men ikke noe mere klaging. Her er litt bilder, og resten av bildene fra Mosjøen kommer senere i kveld eller i morgen. 

Kommer til og savne dere sykt mye.. Gleder meg til neste gang vi møtes! Love you, Matilde 

Sleep all day, party all night!!

Vi var noen folk hos Iselin i går, artig og koselig kveld, mer eller mindre vellykket! Så ikke noe mere om det. I dag skal vi vel bare slappe av, møte noen folk osv, for i morgen drar jeg. Nyte siste dagen i allefall.
MOSJØEN

Trodde aldri at jeg skulle komme jeg fram til Mosjøen pågrunn av været, men gjett, det gjorde jeg. Kom frem i går kveld, så godt og komme frem til Matilde snuppa og de andre jentene. Så i går ble det noen timer med gossip snakking, og i dag har vi vært i byen med noen jenter. Har problemer med nettet på min data, så må låne Matilde sin, men det blir blogging så ofte jeg får muligheten til det, har ikke tid til og sitte inne hele tiden og blogge, men tar masse bilder og det kommer inn på bloggen enten i morgen eller på mandagen. Men nå har vi ordnet oss og er klar for og dra ned til Iselin med noen folk, med mindre, ser fram til en bra kveld med folkene. Vi blogges! 

Kos dere i kveld, det skal i allefall vi! 


Er det ikke det ene så er det pina meg det andre..

Jeg var så glad i morrest for jeg skulle reise til Mosjøen, og flyet skulle gå klokken ti på 9 her fra Narvik, og gledet meg for jeg skulle være fremme tidlig, i halv 12 tiden, så hadde det ikke vært for været, så hadde jeg vært i Mosjøen nå, litt irriterende og tenke på. Flyet kunne ikke lande pågrunn av været, var så tåkete...Men etter mye om og men så fikk jeg booket om bilettene til flyet som går i kveld, så er fremme senere i kveld. Så det er jo bra at det ikke ble så veldig mye mere styr med fly bilettene. Så jeg dro hjem, gikk tur med hunden, så spiste jeg litt mat, dro til tannlegen, og nå tenkte jeg og legge meg ned for og sove litt, og bare slappe av. Vi blogges i allefall når jeg kommer frem til Mosjøen senere i kveld! Ha en fin dag alle sammen ♥ Forresten så er kameraet og utstyret pakket ned i kofferten, så for denne gangen får det bli web bilder.. 

Tommel ned for at været og flyet gjor sånn at jeg ikke er i Mosjøen nå... 


Tommel opp for at jeg fikk ett fly senere i kveld, og kommer meg til Mosjøen!!!


Okei, dette ble bare usakelig og random nå, peace out! Tar meg en powernap, blogges! 

Mosjøen i morgen tidlig!

Nedtellingen er på 0 dager nå, wii! Så i morgen tidlig hopper jeg på flyet nedover til Mosjøen, gleder meg! Så blir ikke noe blogging før jeg er i Mosjøen, fordi når jeg vokner i morgen tidlig i 7 tiden er jeg nok drit trøtt, så da blir det bare på med klærne og hive i meg litt frokost før turen går nedover til Mosjøen. Når jeg kommer frem skal jeg nok bare plante fra meg kofferten hos Matilde, så drar jeg til byen for og møte henne, for hun er på jobb i morgen. Men nå skal jeg pakke siste rest, og prøve å legge meg for å sove, som mest sansynelig ikke blir og funke i og med at døgnrytmen min er fuct up.


Om yr.no stemmer så blir det godt med en dag med litt fin vær i allefall! 


Vi blogges i morgen :-)

Min sminkemappe - Idun minerals

Tenkte og lage ett innlegg for å vise dere min sminkemappe og hva som er i den. Orker ikke noe sminkevideo foreløbig, så da blir det bare bilder med tekst under. Enjoy! 


Dette er det første jeg tar på meg når jeg begynner og sminke meg, det er like lyst som huden min, og det er ett matt pudder. Så endelig har jeg sluttet med foundation, siden dette er såpass matt pudder. Sykt fornøyd med det, så det anbefales virkelig! 


Dette pudderet bruker jeg bare noen plasser i ansiktet, sånn som på kinnbenene osv, bare for og lage litt mere skygge. Utrolig fin farge, mere sånn brun/rød glans/solpudder. 


Dette er bare en slaks rouge med glans, den bruker jeg bare litt av i kinnene og på nesen. Den er veldig fin! 


To koster som tilhører dette settet, en liten og en stor, kjempe gode og myke koster! 


Øyenskygge fra gosh, kjempe fine farger! 


Øyenbryns blyant fra H&M, i fargen light brown, funker helt fint! 

Mascara fra max factor, faktisk utrolig bra synes jeg i allefall! 


Litt forskjellige lipglosser, som jeg bruker av og til. 


Leppestift som jeg kjøpte på Kreta, kjempe fin lyserosa farge! 


Det var det, anbefaler sminken fra Idun minerals, sykt bra sminke, og ikke så dyr heller! Den ble kjøpt på duty free når vi skulle til Kreta,
eller vi bestilte den! Men nå skal jeg dra ut med Maria, så hjem for og pakke, vi blogges senere i kveld!

Jeg vil lese DIN blogg!

Nå ligger jeg i senga og slapper av, jeg har selvfølgelig faste blogger jeg leser, og blogger jeg er innom, men jeg vil ha flere blogger og lese! Synes alltid det er artig og lese en blogg, bli inspirert osv av andre, så det er aldrig kjedelig og lese blogger om man ikke har noe og gjøre, spør du meg. Så det eneste du trenger og gjøre er og legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg med en titt innom, og kanskje du får en fast ny leser!:-) Trenger tips til hva jeg kan blogge om, hva som er intressant å lese, så blir veldig glad for tips! 

Go hard or go home!

Er det ikke det man sier? Go hard or go home! Haha, bilder hører kanskje ikke hjemme når man trener, men en gang skader ikke. Jeg og Maria var og trente i rundt en time, så herlig og trene! Så nå er jeg akkurat kommet ut av dusjen, skal gå og lage meg litt mat. Vi blogges. 

         

Bruker dere og trene?

 

bare 2 dager igjen til Mosjøen - Bilder!

Nå er det bare 2 dager igjen til jeg drar nedover til Mosjøen, flyet går på fredagen i 9 tiden om morningen, så har jeg bare 1 time ventetid i Bodø, heldigvis ikke 6-8 timer som vanlig, så det er herlig og tenke på, så er jeg fremme i Mosjøen i halv 12 tiden, blir deilig og komme seg nedover til Mosjøen, 1 år siden sist, blir så godt og se folkene igjen. Gleder meg som en liten unge til og komme meg bort fra Narvik, er så lite som skjer her, og folkene er så usossiale.. Så nå håper jeg de 2 dagene går fort, blir bare og være med vennene mine her i Narvik før jeg drar, trene og pakke, så er jeg klar for og reise bort i 2 uker!  Men tenkte jeg skulle slenge inn noen bilder fra jeg var i Mosjøen i fjord: 

   
Disse to bildene er fra 2010.                        
Dette bildet er også fra 2010. 

åh, gleder meg bare mere å mere når jeg ser bildene!! Men nå skal jeg dra til byen med noen venninner, vi blogges! 

 

 

De siste dagene

De siste dagene har vært ganske slapp, dagene har gått til og sove lenge, slappe av, dra på cafee og dra og trene på friskhuset! Er ikke så mye og gjøre her i Narvik når været ikke er bra og de fleste er på ferie i varme strøker, så da blir det gjerne veldig mange like dager, som meg og venninnene mine, vi prøver og få gjort noe ut av dagen, så vi sov til vi våkner, drar til byen på cafee osv, så drar vi og trener, ganske greie dager, men litt kjedelig innimellom. Men sånn er det og bo i en så liten by, men koselig at det er noen ting og gjøre i allefall. I dag har jeg sovet ganske lenge, så dro jeg til mormor for og spise middag med mormor og onkel, fordi mamma dro 4 i natt til Tromsø, fordi hun skulle på kontroll på sykehuset, etter at hun hadde kreft, så hun kommer ikke hjem før senere, så det er ganske kjedelig her hjemme, føler meg helt alene, haha.. Men har jo heldigvis hunden min her sammen med meg. Planene for i dag er ikke lagt, får se om jeg finner på noe med noen venninner senere, eller drar og trener. 

Hva har dere gjort de siste dagene? 

 

Sommerferiens siste planer :

Nå er det bare 38 dager igjen av sommerferien, den går sykt fort spør du meg! Har hatt en bra sommer så langt. Men nå gleder jeg meg bare til og reise på de siste ''feriene'' jeg skal på denne sommeren, det blir bra! Blir godt og komme seg litt bort, men samtidig ikke godt og dra fra vennenne her i Narvik, men de ser jeg hele tiden uansett.  Så nå er det i værtfall bare 5 dager til jeg drar ned til Mosjøen, blir så godt og se vennenne mine dær nede igjen, har ikke sett de på 1 år nå! Så det blir kos, så drar jeg fra Mosjøen rett til Trondheim for og møte pappan min, for så og tilbringe litt tid med han, det blir koselig!  

Så da reiser jeg på fredagen til Mosjøen, og blir dær til mandagen, ikke så lenge, men bedre enn ingenting.  Så blir jeg med pappa på jobb i noen dager, så da reiser vi til Oslo og til Alta, også drar vi ned til Sverige til han og tilbringer tid med småsøstrene mine, det blir koselig! Så det er de planene jeg har så langt, så er jeg vel hjemme igjen i August, og da blir det vel bare og nyte de siste dagene av sommerferien med venner og familie, så begynner skolen igjen, og da er det tid for vidregående, det blir spennende! Gurer meg en smule ja.. HVA HAR DERE GJORT SÅ LANGT I FERIEN? 

99 spørsmål og 99 svar!

1. Siste du drakk: Cola

2. Siste telefonsamtale: Matilde

3. Siste mottatte sms: Simon

4. Sist du gråt: Husker ikke

5. Siste sangen du hørte på: I'm all yours

JA ELLER NEI:

6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.

7. har du noen gang vært utro: Nei.

8. har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Det har vel de fleste gjort.

 9. har du spist noe som er giftig: Nei, ikke som jeg vet om.


ENTEN ELLER:

10. Dansing eller turning: dansing i så fall.

11. Cola eller Pepsi Max: Cola

12. Jordbær eller bringebær: Jordbær

13. Facebook eller nettby: Facebook!

14. Svart eller hvit:  Hvit

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja, det har jeg!

16. Sluttet å være forelsket: Har ikke vært forelsket dette året.

17. Ledd til du har begynt å gråte: Ja, ikke langt i fra!


AKKURAT NÅ:

18. Møtt noen som har forandret deg: Tror ikke det nei. 

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja. 

20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Nei.

21. Kysset noen fra din top friends liste: Njææ

SANNHET:

23. Hvor mange barn vil du ha: 2 kanskje.

24. Har du kjæledyr: Ja, en hund.

25. Vil du forandre navnet ditt: Nei. 

26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Hadde jentene her med nachos og kos, så dro vi ut med resten av 10'ende trinnet for og feire at vi var ferdig med 10års grunnskole!

27. Når våknet du i dag: I 3 tiden, på ettermiddagen!

28. Hva gjorde du midnatt i går: Hadde en venninne på besøk. 

29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Mosjøen!

30. Sist gang du så pappan din: For 1 mnd siden, da jeg hadde bursdag!

31. Hva ville du forandra i livet ditt: Er egentlig ganske fornøyd med livet mitt. 

32. Hva hører du på akkurat nå: Ingenting!

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Per, Nils eller Gunnar?: Ja det har jeg.

34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At det ikke blir fint vær snart..

36. Hva er ditt virkelige navn: Eiril 

37. Sivilstatus: Singel.

38. Stjernetegn: Tvillingen.

39. Gutt eller jente: Jente

40. Alder:  16 år.

41. Ungdomskole: FUS - Framnes ungdomsskole

42. Videregående: Frydenlund vidregående eller Solhaugen vidregående. 

43. Hår farge: mørke brunt!

43. Langt eller kort hår: Halv langt hår!

45. Høyde: 1.65 ca. 

46. Øyenfarge: Blå

48. Piercinger: ingen

49. Tattovering: ingen

50. Høyre- eller venstrehendt: HøyreVILLE DU:

51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Aldri i livet.. 

52. Sovet alene med åpenhimmel: Nei, ikke alene..

53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei, da hadde jeg heller vært sammen med begge.

54. Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: Aldri i livet, haha!

55. Brukt en hel dag på shopping: Kommer helt ann på hvor!

56. Kysset en av samme kjønn:  Vennekyss ja. 

57. Plutselig sagt hei til noen på gaten: Det er ikke noe problem akkurat, det er jo bare hyggelig!

58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei.. 

59. Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei, det hadde bare blitt surr.. 

60. Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: ja, faktisk!

AKKURAT NÅ & FREMTIDEN:

61. Spiser: Ingenting

62. Drikker: Ingenting

63. Nå skal jeg: Slappe av. 

64. Venter på: Ikke noe spesielt atm. 

65. Hører på: spotify. 

66. Lyst på barn: Ja, men ikke nå.

67. Lyst til å gifte deg: Ja, men ikke før jeg finner drømmemannen. 


HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne: Begge delene.

70. Kyss eller klem: Begge delene.

71. Høyere eller lavere: Høyere!

72. Eldre eller yngre: Eldre!

73. Romantisk eller spontan: Begge delene kanskje!

74. Fin mage eller fine armer: Armer, og mage!

75. Tattovering eller piercing: Vet ikke helt.. 

76. Voldsom eller forsiktig: Mitt i mellom. 

77. Forhold eller bare lek: Hm, begge delene kanskje. 

78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Ikke bråkmaker, men ikke tilbakeholden heller, haha!

HAR DU NOENSINNE:

79. Kysset en fremmed: Ja.. 

80. Drukket sterk alkohol: Ja, raki på kreta.. æsj

81. Mista brillene/linsene: Nei.

82. Sex på første date: Nei

83. Knust noens hjerte: Vet ikke helt, tror det ja.

84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja..

85. Blitt arrestert: Nei!

86. Takket nei til en invitasjon til date: Nei

87. Grått når noen har dødd: Ja..

88. Likt en venn som er gutt: Nja, kan ikke huske det, men det har jeg sikkert. 


TROR DU PÅ: 

89. Deg selv: Ja

90. Mirakler: Njææ

91. Engler:  Nei

92. Himmelen: Ja

93. Nissen: Nei

94. Kyssing på første date:  jaa

95. Kjærlighet ved første blikk: Hm, kanskje! Det kommer vel ann på. 

 SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Njaa.

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Når jeg var liten ja. 

98: Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Venner & Familie!!

99: Tror du man kan være trofast for alltid: Ja, det tror jeg nok! 

15 07 12

Heia, i natt har Maria overnattet hos meg, så går dagen gikk til og sitte inne på dataen og se litt på tv, sykt dårlig vær i går, regnet som bare det, fin sommer ja. Så stellet vi oss når vi våknet i dag, så dro vi ut og spiste med Malin og Svein på napoli, så dro vi og bowlet, ganske grei dag, endelig fikk jeg gjort noe annet enn og sitte inne, og heldigvis ikke så ille vær i dag som det var i går. Så nå sitter jeg bare her og vurderer om jeg skal dra opp på friskhuset og trene litt, vi får se! Hva har dere gjort i dag? 


Fin været er på plass som dere sikkert ser! loveit.

En film som beskriver manges hverdag!

Tidligere i dag satt jeg og leste litt rundt på blogger, der jeg kom over en jente som har skrevet om nettmobbing, og i tilegg lagt ut videoen av filmen cyberbully,  jeg tok meg tid til og se filmen, og det angrer jeg ikke et sekund på at jeg gjorde, den var sykt bra, på måten at den handlet om mobbing/nettmobbing, og den var intressang og spennende. Kunne sett filmen om og om igjen, synes den var rørende og veldig trist samtidig som den var spennende, mitt i filmen begynte jeg og gråte.. Virkelig en film som beskriver manges hverdag, som sikkert de fleste har opplevd enten store eller små mengder av, nettmobbing, noe som alltid skjer og aldri kommer til å ta slutt, med mindre ingen har tilgang til internettet. Men jeg vil ikke fortelle mere hva filmen handlet om, vil heller at dere skal se den, om dere ikke har sett den. Så jeg håper alle mobberne der ute skjønner hvor alvorlig det er med mobbing, uansett hvor det måtte være, internett eller i virkeligheten, like ille uansett! Som jenta som hadde skreve om nettmobbing skrev, '' vil dere virkelig ha skylden for at noen tar livet av seg'' og ''vær mot andre sånn at du vill de skal være mot deg''. Så ta dere tid til og se denne filmen, om dere ikke har sett den! 

 

Resten av bildene fra Kreta - video

Har sotte sammen resten av bildene fra Kreta, kan henne det er mere bilder, men har i værtfall noen da. Så det er de siste bildene fra Kreta i allefall. Hadde en super ferie i Kreta, 2 varme lange uker med kun sol, varme og bading. Rett og slett helt supert dær nede, bra liv ute og helt fantastiske folk som jobbet/jobber på hotellet, bartenderen, eieren av hotellet og ikke minst vaskedamene. Så er det noen som skal til Kreta i sommer eller noe, så spør meg, har gode resturanter og barer og anbefale, sykt god mat på en resturante som heter anemose, helt sykt, og i tilegg sykt snille folk som jobber der, og det er jo ett pluss. Men nå skal jeg ikke prate meg bort her, her er resten av bildene fra Kreta: 

 

Hva synes du? ♥

innkjøpene fra Kreta - videoblogg

Orket ikke begynne og ta bilde av det, så laget heller bare en enkel video. Kjøpte ikke særlig mye på Kreta, men litt i allefall. Også kjøpte vi jo en del godteri, tyggis osv på duty free da, men det telles vell kanskje ikke. Også var det noen ting jeg ikke viste på videoen, noen armebånd og navel piercinger som jeg kjøpte dær nede. Men nå har jeg ingen piercing i navelen lengre, så det har vel ikke så mye og si lengre.. 

 

Ps; Idun mineral sminken er fra duty free!

 

Kom hjem fra syden i går!

på søndags kveld klokken 9 kom bussen og hentet oss utenfor hotellet, så dro vi til flyplassen i chania, var mye styr og lange køer til vi kom igjennom, var så vitt vi kom oss hjem med flyet, men det ordnet seg. Så dro vi fra chania til oslo med flyet i 12 tiden på kvelden, og var fremme mitt på natten i Oslo, 4,5 time med fly, ble soving hele veien, så det gikk egentlig ganske fort, så var det nesten 5 timer og vente i Oslo før flyet gikk videre til Evenes - Harstad/Narvik lufthavn, så med engang vi ankom gardemoen så var det rett på kiosken på flyplassen og kjøpe norsk iste og pølse med brød faktisk, haha. Å nattens sitat var ''Unskyld jeg skal vaske her'' uansett hvor jeg prøvde å legge meg ned for og sove så kom han for og vaske, en smule irriterende ja, men i allefall, så landet vi på evenes i halv 11 tiden, og var hjemme i Narvik i 12 tiden, godt og komme hjem ja, med veldig kaldt ute i forhold til tempraturene på Kreta, så da kom Mie til meg, vi bare pratet så dro vi ned en tur til byen for og kjøpe noe også dro vi på kafee, koselig!


Kjenner allerede at jeg savner varmen og hotellet.. Forresten så er innkjøp videoen på vei nå, så den kommer ut straks!

dårlig tid til blogging, nyter solen mens jeg kan!

Det blir dårlig tid til blogging når jeg er her nede, kan alltids ta meg tid, men vil heller nyte solen, varmen og badingen mens jeg kan, er ikke ofte det er så varmt i Narvik, så derfor går dagene til soling fra morgen til kveld, bading, shopping, ut på resturante, også finnes det jo masse artige ting man kan gjøre her på Kreta, så jeg tar meg desverre ikke så mye tid til og blogge når jeg er her nede, men det skjønner dere vel. Men alle bildene fra både telefonen og kameraet kommer, når jeg kommer hjem. Og innkjøpene. Så vi får se om det blir noe blogging før jeg drar, må nyte de siste 7 dagene her nede. Så blogges vi i værtfall når jeg kommer hjem, med mindre det kommer ett innlegg i løpet av uken. Men nå skal jeg gå opp på hotell rommet og slappe av litt med mamma, så blogges vi! Lange varme dager her på Kreta!

Nå har jeg vært på Kreta i 6 dager, det har vært noen lange og varme dager her nede, det er både deilig og litt irriterende, men skal ikke klage, godt med varme! Om dagene er det rundt 40 varme grader, så dagene her går til soling, bading, spising og ut på kveldene for og shoppe litt og se litt rundt og dra på resturante. Så innkjøpene kommer når jeg kommer hjem fra Kreta. Her er litt bilder fra dagene som har vært: 


Søte vaskedamen blir glad for tips, da blir det fint på senga. 


Begynner og få litt underlag, men litt solbrent i den her varmen ja.. 


skilleeee


Sorry for både småe og store bilder.. får ikke de større, men det går gå. Nå skal jeg ut og se litt i butikker og kanskje shoppe litt. Vi blogges! 

Har dere vært på kreta før? ♥

 

Koser meg på kreta!!

Kom til Kreta natt til mandag, så det ble litt sent for blogging. Og disse dagene når jeg er her nede, så glemmer man helt av internett, dagene går til soling og bading fra morgen til kveld, og resturant kos og masse annet. Så det er vel en god grunn til at det ikke blir så mye blogging, men blir litt av og til, men kan ikke love noen ting. Men tar i allefall masse bilder når jeg er her nede, så de kommer i værtfall når jeg drar hjem. Men her er litt bilder fra de to dagene jeg har vært her: 

 

Forresten så kommer bildene fra mobiltelefonen når jeg kommer hjem. Men nå skal vi ut og spise, vi blogges. Kos dere masse♥

Drar til Kreta i morgen tidlig!

Nå er endelig dagen jeg har ventet lenge på kommet. Drar i morgen tidlig klokken 8, vi kjører til flyplassen da, så blir det noen flyturer i tilegg til en del med venting, så er ikke fremme på Kreta før i morgen kveld, litt kjedelig, men det funker! Så nå skulle jeg kanskje egentlig lagt meg for noen timer siden, men kan jo sove hele turen sånn sett. Så nå er jeg i allefall pakket og klar til og dra i morgen, gleder meg veldig til jeg kommer frem. Selv om det blir kjedelig og ikke kunne være md vennene mine på 2 uker, men det går nok fint! Men også en ting til, jeg blir ikke å ta med speilrefleksen, blir og ta med ett digital kamera fra sony, funker helt ok, blir så mye og måtte drasse på speilrefleksen over alt, så har jeg med datan. Så om nettet funker bra, så blir det litt blogging når jeg er i syden. Men nå skal jeg vel ta kveld, så blogges vi mest sansynelig når jeg kommer frem på kreta! 
Svar på spørsmålsrunden!

- Hva fikk deg til å falle for William Mathisen? 
Ble kjent med han, syntes han var både kjekk og grei, så bynte vi og prate og være i lag, så ble det noen følelser inn i bildet.

- Er du jomfru? 
Nei, jeg er tvilling. 

Hvem synes du er den største fjortissen utav 98'erne? 
Sånn generelt har jeg ikke orket og hengt meg oppi det, alle har sin periode som fjortiss, enkelt og greit, jeg bryr meg egentlig ikke!  

- En jente du misunner sykt på utseende? 
Kjenner så mange jenter som er kjempe fine, så det blir litt vanskelig! Så er egentlig ikke helt sikker. 

- Har du noe på G med noen? 
Nei, det har jeg ikke. Lever singel livet.. 

- Hvor bor du? 
Bor i Narvik. 

- Går du på p-piller?
Ja, men det er en grunn for det, ikke pga sex. 

- Hvor skal du i sommer?
Drar til syden om 2 dager, så blir jeg og dra til Sverige til pappa, så Mosjøen! 

- Kjører du moped?
Nja, kjører jo ikke da, men er fylt 16, og er ferdig med alt, skal ta lappen når jeg kommer hjem fra syden. 

- Hvor lenge var du sammen med William?
Haha, vi var sammen i 10 dager! Woow, lengste forholdet jeg har hatt.. Tar det ikke som noe seriøst i det hele tatt. Ikke noe frekt mot han altså.. 

- Hadde du og William sex? 
Nei, det hadde vi ikke. Dessuten er det en privat sak. 

- Hvordan kunne du gå fra eldre gutter til yngre?
Du  sier nå der, godt spørsmål! Han virket voksen for alderen, men har funne ut at jeg holder meg til de eldre ja. Men man kan ikke styre følelser. 

- Peneste gutten som gikk i klassen din? 
Jan bendik og Aleksander. 

- Peneste 98'er, 97'er og 96'er?
Gutter eller jenter? 

- Hvorfor fikk du årets kåteste?
Hallo i luken, dette var årets fleip om ingen skjønte det. Jeg vet trossalt hvem som skrev dette, og det er 3 av de jeg kjenner best fra den andre 10'ende klassen. Så det var vel i grunn fordi en av de som skrev dette, han er en av mine nermeste guttevenner, og han får vite alt om meg, å han synes jeg har gjort alt fra a-å når det gjelder diverse ting. Ikke fordi jeg driver og spretter som en hockeypuck, fra kølle til kølle. Bare sånn at det er helt klart. 

- Hvordan skole skal du begynne på? 
Solhaugen vidregående skole. 

- Dine 3 beste venner?
Blir for vanskelig og si, har mange gode venner i allefall. 

- Liker du justin bieber? 
Liker og liker.. Han er flink og synge, men er ikke super fan. Men hadde sikkert blitt glad om jeg fikk møte han liksom. 

- De 3 nettsidene du er oftest inne på?
Det må vell bli facebook, blogg og youtube. 

- Har du noen gang stjelt i en butikk?
Som liten har vel de fleste stjelt.  

- Liker du Narvik?
Trives helt greit her i Narvik, men vil flytte til Mosjøen! Men Narvik kommer alltid til å være den gode hjemplassen min. 

- Liker du og ta bilder?
Ja, jeg elsker og ta bilder. Men tar meg aldri tid til det.. 

 
Det var alle spørsmålene. Håper jeg svarte bra nok, vist det er noe mere noen lurer på, bare spør! Uansett om det er spørrerunde eller ikke!

INNKJØP 21.06.12

Dro til byen i 3 tiden, gikk rundt og kiket litt, fant mye fint, men føler ikke jeg trenger så mye, i og med at jeg shoppet ganske mye når vi var på klassetur i Luleå, men likavell. Nå sir jeg meg ferdig med innkjøp av klær her i Narvik, får heller se om jeg finner noe fint når vi drar til syden om 3 dager! Men her er i allefall innkjøpet: Hva synes du? 

Spørsmålsrunde!

Tenkte og kjøre i gang en spørsmålsrunde siden det er lenge siden sist, så om du lurer på noe så spør i vei! Svarer mest sansynelig senere i kveld! :-) 

Wants from nelly!

Har sett litt rundt på kjoler, så fant jeg 3 stykk som ble favorittene i øynene mine. Alle tre er fra Nelly.com, og er Elise ryan kjoler. 


Synes alle tre var kjempe fine, men vist jeg måtte velge en av de, så hadde det nok bitt nr 3. Men åh, vil ha alle! 

Hvordan synes du var finest? 

Hvordan min blogging fremover blir

For en stund siden slettet jeg alt på bloggen, for å få en ''ny'' start, og etterhvert ble jeg lei og sluttet og blogge, men nå de siste månedene har jeg blogget når jeg har følt for det, og når jeg har hatt tid, og ikke minst tatt meg tid til det! Men nå i sommerferien så har vi jo fri fra skolen, så da blir det lettere og få tid til blogging og de greiene, så det blir blogging fremover en stund nå. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde ut før jeg blir lei, men det vil tiden vise. For etter sommerferien begynner jeg jo på vidregående, så vet ikke hvor mye tid det blir da, men vi får se, blir litt blogging når jeg har tid i sommerferien. Skal jo til syden om 3 dager, så vet ikke hvordan det blir når jeg er i syden, men tar med meg kameraet og datan, så litt oppdateringer blir det! 

Nytt design!

Som vanlig så bruker jeg gratis design, trives med det! Synes dette designet var ganske greit, så det blir dette en stund, så måtte jeg bare lage meg en header, kanskje en ganske kjedelig, men bedre enn ingen i allefall! Skal forresten få lagt inn profilbilder på siden der snart, må bare finne det i stilsette først! Hva synes du om designet? 


Ser fram til en super bra sommerferie!!

Er så sykt godt og tenke på at det endelig er sommerferie, kjempe godt og sove lenge i dag! Så i dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, ryddet litt og nettop spist middag, skal snart dra og trene, blir deiig! Så i morgen skal jeg opp på skolen for siste gang bare for å få fikset med en karakter som ble feil på vitnemålet.. Så er det kun 4 dager igjen til jeg drar til syden!! Gleder meg som en liten unge, klarer snart ikke å vente. Blir så deilig med sol å varme, som det er lite av i Narvik. Så skal jeg Åre/Jærpen som er i Sverige altså, på besøk til pappa! Også er det nå 1 år siden jeg var i Mosjøen, i fjor sommer, så det blir en tur nedover dit også, blir bra! Fra min side så tror jeg at sommerferien kommer til å bli helt super! Sommer, sol, bading, venner, familien osv, herlig! Men nå er det syden som er mest i tankene, åh, bare 4 dager igjen, håper dagene går fort!!


 

Hva skal du gjøre i sommerferien? 

 

Skole avslutting!

i dag var vår siste ''skoledag'' vi var på stadion for å spille 10klasse mot lærerne, og vi vant, altså 10'ende. Så var vi ferdig i 12 tiden, jeg dro ned til byen med Catrine for å kjøpe meg noe greier, så dro jeg hjem, stellet og ordnet meg, så var det tid for avslutting. Tenk, nå er det 10 år siden jeg gikk ut av 1.klasse på barneskolen, helt sykt for tiden flyr avgårde! Endelig ferdig med 10års grunnskole. Det er 3 år siden vi skulle ta sommerferie på ungdomsskolen for første gang, og nå er det pluttselig blitt sommerferie, og ingen av oss i klasse 10a skal tilbake i samme klasse eller på samme skole igen, ganske deilig følelse, men samtidig ganske trist! Så i dag har det vært avslutting med lærere, elever og familie, sykt artig og koselig, men samtidig trist dag. Het sykt for fort tiden har gått, alle tok forvell med hverandre i dag, vi hadde vår siste kveld sammen og vår siste gang på den skolen i den gymsalen! Deilig følelse at sommerferien endelig er her, selv om siste halvåret i 10'ende har gått ekstremt fort. Blir spennende å begynne på ny skole, få seg nye venner og et annet miljø. Etter 3 år med verdens beste klasse 10a, med det gode miljøet og de brae folkene, så kommer jeg til å savne ungdomsskolen, spessielt klasse 10a! Men man må bare manne seg opp, ta nye utfordringer og gå videre i livet, så vil nok alt gå bra. Kanskje ikke verdens undergang og forlate klasse 10a, men det kommer til å bli trist og ikke møte opp på framnes ungdomsskole til høsten. Men nå er det ikke mere tanker rundt skole, nå er det endelig sommerferie, og det skal nytes, drar til syden om 4 dager, så dette blir bra! 


Kommer til å savne dere.. ♥

Hjemme fra en fantastisk klassetur i Luleå!

Kom jo egentlig hjem på lørdag da, men likavell, er i allefall hjemme! Vi hadde det supert i Luleå, med verdens beste klasse, snille reiseledere og super fint vær. Vi kom frem i 5-6 tiden på onsdags ettermiddag, da var det først inn på hotell romman, jeg og Maria hadde rom i lag, så var det middag nede i ''resepsjonen'', så dro vi ut og gikk litt rundt å kiket i gågaten. Vi bodde trossalt mitt i storgaten i Luleå, helt perfekt, kun noen skrit til vær butikk. Enkelt og greit så var alle samlet og spredd litt rundt om kring på hotell rommene på kvedelene/natta, sykt koselig! Så var det Torsdagen, da hadde jeg bursdag, vi dro på teknikens hus, spiste luns dær, også dro vi for å shoppe, og senere på kvelden dro vi på en resturante for å feire bursdagen min, wii! Alle dagene ble det shoping, ut for å spise, kose oss med klassen, møte og bli kjent med nye folk, utrolig artig, så det var rett og slett en sykt bra tur, masse minner som jeg aldri kommer til å glemme, men alltid kommer til å huske!  
Hadde sykt mange bilder fra turen, flere en de som er lagt ut nå, så det ble bare små bilder, enkelt og greit! Savner det allerede.. 

 

HAR DU VÆRT PÅ KLASSETUR? 

KLASSETUR I MORGEN!!

Har de siste ukene hatt nedtelling til blandt annet klasseturen! Vi drar i morgen, vi skal til Luleå, gleder meg som en liten unge, blir så sykt bra og dra til Luleå med beste klassen, vi har så sykt bra miljø i klassen, masse fine minner fra tidligere klasseturer, og ett siste minne med denne klassen. Vi drar i morgen i 10 tiden, fremme i luleå i 5 tiden og blir dær i 3 dager!  Blir sykt koselig og artig og få være sammen for siste gang på tur med den klassen, har ikke noe å si hvor man drar, men hvem man er med, så dette er virkelig en opptur. Har også bursdag i morgen, så det blir jo morsomt å se hvordan det blir! Kommer ikke til å blogge noe når jeg er i Luleå, fordi jeg orker ikke dra med meg dataen, men blir masse bilder når jeg kommer hjem igjen! Ferdig pakket og klar for å dra, så nå har jeg nettop dusjet, og er klar for å ta kveld. Så vi blogges når jeg kommer hjem! Håper alle får en super uke:-)  Slenger med noen litt gamle bilder fra ''klassen''. 


Ett bilde fra ett halloween party som vi arrangerte i fjor 

 

Helgen!

Denne helgen har egentlig vært ganske så bra! Pappa og lillesøstrene mine kom for 4 dager siden, sykt koselig og treffe dem igjen! Så har vi hatt overaskelses bursdag for Nora som ble 16 år! Så var jeg, Annaisa og Caroline ute en tur på kvelden/Natten på lørdag. På søndagen hadde vi familie middag og feirer bursdagen til onkel. Så det har vært en ganske bra helg! I dag har jeg bare vært på skolen, vært i byen med pappa å lilesøstrene mine, også styrketrening med hockeylaget, også en tur på bassenget med pappa og småsøskenan, koselig! Så nå sitter jeg godt plantet i sengen, ganske utsitt nå, men slapper litt av, så må jeg begynne og pakke! Hva har dere gjort i helgen? 


Streiken er over!!

I dag ble streiken over, noe som betyr at jeg må få snudd døgnet mitt tilbake på rett spor igjen, for som det er nå, så legger jeg meg alt mellom 5 og 8, og sånn kan det jo ikke fortsette. Off, ble alt for vant til streiken, tenkte den skulle vare helt fram til sommerferien, det hadde ikke gjort meg noe! Men kanskje like greit at skolen begynner igjen, så får klassen gått de to(?) siste ukene sammen, også får vi hatt muntlig eksamen, det er jo ganske greit egentlig, vi gikk jo som sagt glipp av skriftligen, ganske greit egentlig! Så nå må jeg vel prøve og såve, så jeg kommer meg opp i morgen. blir litt godt og komme tilbake på skolen, selv om jeg heller vil sove lenge, jaja, sånn er livet! Nå tar jeg kveld, vi blogges :-)
DAYS UNTIL

Nå er det 3 dager til pappa, Michelle og Mirabell ( lillesøstrene mine) Kommer, og det gleder jeg med veldig til, da blir det bursdagsfeiring av meg, farfar og pappa, blir koselig! Så er det 9 dager til vi drar på klasse tur til Luleå, gleder meg, selv om jeg heller ville dra til Stocholm eller Gøteborg, men uansett, blir koselig tur med klassen før vi  skilles til vidregående! Også er det 10 dager til jeg har bursdag, da er vi jo på klassetur, men tror det blir super bra! Så beste av alt så er det bare 20 dager til jeg og mamma drar til syden, vi skal til hellas, på kreta i Agia marina, og der har jeg ikke vært på 6 år, så det blir herlig!

Fortsatt streik!

Tjooheei! Nå er det kanskje mange som sover, men vi som har streiket i nesten 2 uker nå, har vel sommerferie følelese, og døgnet snudd helt opp ned. Det har i værtfall jeg. Så i morgen skal jeg sove lenge, som jeg har gjort de siste dagene nå, så blir det kjøretime klokken 4, gleder meg igjen, og gleder meg enda mere til jeg får lappen! Også skulle jeg bare tilføye at jeg kommer til og blogge når jeg har noe å blogge om, når jeg gjør noe om dagene, for ofte våkner jeg sent, spiser middag, å gjør ikke så serlig mye mere. Så da blir det jo ingenting og blogge om! Men i sommer skal jeg bli flinkere å blogge, fordi da har jeg mye mere og blogge om! Jeg er en typisk sommerperson, om sommeren sover jeg mindre og er ute og gjør noe my mere. Jeg elsker vinteren, med scooter og skikjøring, men da sover jeg mye mere om dagene, og sitter bare inne siden det er så kaldt her oppe i nord norge! Men i værtfall, skal bli flinkere å opdatere dere! 


FLERE SOM STREIKER? 

OPP NED BAK FREM

Heiåhå, lenge siden sist! Alt går helt i surr for tiden, spør du meg! Det er snart juni og det hagler, snør, regner osv her, åh, elsker nordnorge! Bare sier det, noen som skal oppover mot Narvik, Tromsø, Harstad eller de plassene i nord norge i sommer? i så fall, ikke glem ski!! Uff, nei, håper det blir bra sommer i juni,juli og august måndene, siden været er helt på trynet nå i mai. Og en ting til, vi kom opp i engelsk skriftlig eksamen som jeg nevnte i forrige innlegg, og siden det er streik, så ser det dårlig ut, blir vist ikke noe eksamen på min klasse, er jo ganske dumt å ikke ha eksamen videre i livet, men skal ikke klage!
Men nok om dette, tenkte og slenge inn litt bilder og oppdatere om de siste dagene, i værtfall noe av det!  Så får det heller komme litt under bildene. tjohei


Lysnett håret her om dagen, for og få det tilbake til min naturlige farge, mer eller mindre

 


En dag med fin været, det måtte jo virkelig nytes!! 

 


Kos med verdens beste

En kveld med fifa, is og cod Jentekveld med de beste jentene

Øving til oppkjøring og mopedlappen


Nyte streiken


Klar for oppkjøring til moped, men ble jo selvfølgelig avlyst pågrunn av været. Dere nede i sørnorge burde virkelig 
Nyte dagene på stranden. Misunner dere ikke i det hele tatt nei.. 


Nå tar jeg kveld, for så å sove lenge i morgen, opplagt til en dag med oppkjøring om været blir ok! 

Kom opp i Engelsk skriftlig til eksamen!!

Bedre kunne det ikke blitt! Vi kunne komme opp i Norsk, matte eller Engelsk, og den andre klassen kom opp i matte og min klasse kom opp i Engelsk, ble noen kilo lettere nå. 
Så den andre klassen har eksamen på mandagen, og vi har den 31.mai altså om 16 dager, wii! Så disse dagene på skolen blir rolige, med litt vanlig skole og forberedelser,
så jeg sir meg ganske så fornøyd med og komme opp i engelsk. For vist jeg hadde kommet opp i matte hadde du sett meg på fjellveggen. Og norsk er jo greit å komme opp i,
men da må vi ha sidemålet, blir jo to dager med eksamen. Men uansett, jeg er fornøyd! Så vi dro fra skolen klokken 11 i dag, deilig. Så nå spiser jeg nuddler, så skal jeg sove litt,
så drar jeg ned til byen med en søknad om jobb, så drar jeg og trener, elsker sånner her dager!! Men nå begynner ting å haste litt. 29,30,31 mai og 1 juni skal jeg på oppkjøring,
og 31 mai har vi eksamen, så jeg må bare være ekstremt flink til å prioritere ting. Så er det eksamen i skriftlig, så er det noen rolige dager, også kommer vi opp i muntlig eksamen
den 8 juni, så drar vi på klassetur 13-16 juni, og jeg har bursdag 14 juni, woho! Så disse dagene blir det forberedelser til eksamen og selvfølgelig må jeg lese trafikkreglene,
det kunne vært lurt, eller hva? Men litt blogging innimellom blir det selvfølgelig!

 

HVIST DU HAR EKSAMEN, HVA HAR DU KOMMET OPP I? 

Innkjøp fra går dagen!

Skulle egentlig blogge i går kveld om innkjøpet i går, men var så trøtt når jeg kom hjem, var og handlet litt sammen med mamma, også dro jeg og trenet, dusjet og var sammen med noen venner. Men legger det bare inn nå, enkelt og greit! I dag er det 12 mai, og det snør ute?!?! skjønner ikke en drit.. Men det får bare være, nå er det bare 1 mnd og 2 dager til jeg har bursdag, heh! 
Men uansett, her er innkjøpet fra i går :

Ikke så mye, men en vår jakke og noen nye sokker, og ett par skoer til sommeren, det trengs! 


Og nytt trenings sett. Mamma som kjøpte for noen måneder siden. 

9.Mai

Fant ikke noe bedre overskrift, men uansett, i dag når jeg kom hjem fra skolen spiste jeg middag, slappet av, så kom Mie bortover til meg, så steket vi brownies, og etter en stund dro vi opp på friskhuset for å trene, igjen, så nå har jeg gangsperre både her og der, men det er jo litt deilig! Så nå har jeg dusjet og bare sitter og slapper av med sjokolade, pringoooals og brus. Lenge lever usunnheten!

HVA HAR DU GJORT I DAG? 

FREE TOMORROW

I morgen har vi fri, ganske deilig og kunne sitte oppe lenge, og sove lenge. Så i morgen blir det litt ryddning gjennom klær jeg ikke bruker, og bare bruke dagen til og slappe av, og gjøre litt lekser! Mye og tenke på siste delen av tiende klassen,  så da er det greit med fri dager fra skolen av og til. Synes det har blitt mye fri i det siste, men skal overhode ikke klage på det altså! Så nå skal jeg snart ta kveld, kanskje skype litt før jeg legger meg, heh. Sier god natt nå jeg, går ut i fra at de fleste ligger å sover, for de fleste skal vell på skolen i morgen, mehe, men uansett, god natt fra min side i allefall!


 

 

Bestillingen fra Gina Tricot kom i posten i dag!

Nå har både klærne fra ellos og gina tricot kommet, super fornøyd, og klærne passet ganske så bra! Så nå er jeg virkelig klar for sommeren, selv om det bare er 7.mai, og det enda snør litt ute. Så nå er det bare ''slappe'' dager igjen på skolen, med forberedelser, og eksamens dagene i vente, så når vi er ferdig med alle eksamene, så er det i værtfall chille dager resten av juni måneden. Så skal vi på klassetur 6-9 juni, så blir det muntlig eksamen, så er vi ferdig med så og si alt, og med engang sommerferien starter drar jeg til Hellas i 2 uker, heeerlig, Can't waaait!!!! Så nå er mye av sommerklærne klare. 


Måtte bare ha denne med det samme jeg bestilte!! I WANT!!!!

Sitter ofte og ser på forskjellige nettbutikker etter klær og diverse ting, å som regel finner jeg alltid noe kult eller noe fint. Så jeg tenkte og vise dere litt av det jeg vil ha, ikke at jeg tror det bare komme flygende i posten, men det går jo ann og håpe, haha! Men i allefall, her er litt klær og piercinger jeg vil ha: 


Få betalt for antall sidevisninger

Tenkte og vise dere en enkel måte og få betalt for antall sidevisninger. Det eneste du trenger og gjøre er å gå inn på https://www.bloggerfy.com/ og registrer deg!

 

Old times

Satt og så på en video som pappa og kjæresten til storesøstra mi laget til min konfirmasjon i fjor, så jeg tok litt bilder der i fra, bilder som er tatt for mange år siden. Alttid så koselig og se tilbake på gamle bilder, med både venner og familie, egentlig så savner jeg tiden som liten, der rettetang, sminke og drama å ting som det ikke var inni bildet, i allefall ikke like mye som nå. Savner også alle turene jeg, pappa og storesøstra mi hadde, for nå er det ikke ofte det blir sånner turer som før, søster bor i Australia, og jeg har fått to småsøsken som enda er alt for ung til og være med meg og pappa alene. Så jeg håper virkelig sånner turer kan gjenta seg, er alltid så koselig. I dannmark på legoland, å på besøk hos familien dær, tur til mumidalen i finnland, å campingbil tur fra Norge til Frankrike, med masse koselige opplevelser, møte nye mennesker, bade og bare sommer kos. Og ikke minst få dra opp i eifeltårnet i Paris. Husker alt dette så godt. Så jeg samla sammen noen av bildene, husker det meste når jeg ser bildene. Som i ordtaket ''ett bilde sier mere enn tusen ord''. 
Bestilt klær fra Gina tricot og ellos!

Nå er snart sommeren her, så derfor har jeg og mamma bestilt litt klær på nettet, mye enklere, så vi bestilte for 2 uker siden på ellos, så det er jo selvfølgelig kommet. Og i går bestile vi klær fra gina tricot, så jeg tenkte og vise klærne fra både ellos og gina tricot. 

HVA SYNES DU? 

Oppdatering fra helgen i Tromsø!

Meningen var jo og blogge med engang jeg kom fra Tromsø, altså på søndag, eller mandag, men ble vist ikke sånn. Men i allefall så hadde jeg en super helg i Tromsø med fantastiske folk, både fra Narvik og Tromsø. Så det var virkelig værdt det. Han som trenet oss den helgen heter Espen Sæther, og han var en super bra og snill trener, lærte mye nytt, ja, alt var egentlig kjempe artig! Så på fredagen da vi kom frem til Tromsø var det rett opp i ishallen for og skifte til ishockey utstyr, så første treningen med power skating, også en vanlig is økt, så var det samme på lørdagen og søndagen, pluss en trenings match på lørdagen mot Tromsø's damelag. Så det var en artig og kjempe slitsom helg! Så tok jeg jo selvfølgelig litt bilder i helgen, men kun mobil bilder, men det er bedre enn ingenting i allefall. 

 

HVA GJORDE DU I HELGEN? 

Tromsø i helgen for å tilbringe en helg helg med ishockey og treninger!!

Gleder meg som en liten unge til jeg skal dra til Tromsø i morgen. Har ikke gått på is på alt for lenge nå, så det blir virkelig en super bra helg! Vi drar i morgen med bussen klokken 1, så det blir en kort skole dag i morgen, herlig. Så vi er fremme i 4 tia ca, så med engang vi kommer frem skal vi ha den første treningen. Det blir treninger hele helgen, både på is, og andre treninger, en fra norges hockey forbund skal trene oss, så det er virkelig en opptur! Skal prøve å få tatt litt bilder i helgen, så jeg får slengt inn her på bloggen, selv om jeg ikke blogger så fryktelig mye, bare i ny og ned. Så nå skal jeg ta kveld så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, har muntlig særoppgave som skal fremføres, så jeg gruer meg en smule, men det får gå! Forresten, så kom jeg opp i norsk på prøve muntligen, temaet var kommunikasjon, og jeg fikk 5, wiii!! Men nok om det, nå tar jeg kveld, og ser frem til en super bra helg i Tromsø med beste hockey jentene! 

Litt bilder må til av og til! Men nå skal jeg ta kveld, så jeg er opplagt og ferdig laddet til morgendagen og helgen! 

HVA SKAL DERE GJØRE I HELGEN? ♥

photoshoot

Heia alle sammen. I dag har det vært super fint vær, og jeg og Malin har vært ute i finværet og bare slappet av og snakket, og tatt litt bilder. Så her kommer de :


Ikke så mange bilder, men noen i allefall. Men i morgen har vi engelsk stil, så nå skal jeg øve litt. Vi blogges! 

HVA SYNES DU? ♥

My Easter holiday!

Vi begynte på skolen igjen på onsdagen, utrolig tungt og komme tilbake på skolebenken, men så er det heldigvis ikke så lenge igjen til neste ferie. Men i værtfall i påsken har vi hatt nydelig påskevær, og jeg har tilbringet min påskeferie hos pappa de første 5 dagene, så har jeg vært sammen med masse gode folk og bare koset meg. Har hatt en super påskeferie, savner det allerede. Så har jeg jo selvfølgelig tatt litt bilder, så enjoy! 


- Vært ute og spist flere ganger med pappa. 


- Feiret 3 årsdagen til lillesøster. 


- To herlige dager i fjellet i finværet. en dag på aketur, og en dag på ski. 


- Bytur. 

 

HVA HAR DU GJORT I PÅSKEFERIEN? 

 

Old pictures

Er det nå man skal si takk for sist?. Jeg vet det er veldig lenge siden jeg blogget sist, men noen ganger blir man bare så utrolig lei av og tenke på bloggen vær bidige dag. Men nå har jeg utrolig nok savnet og blogge, i allefall og ha en plass der man kan legge ut bilder, osv. Vet ikke helt om jeg blir og starte for fult og blogge igjen, men jeg skal værtfall prøve. I går kveld og i dag har jeg sotte og sett igjennom arkivet her på bloggen, funnet masse gamle bilder. Så tenkte jeg kunne vise dere de! 

Savner det lange håret mitt! 2 år siden!

1 år siden!

2 år siden!

1 år siden!


1 år siden!


Tromsø for over 2 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!

1 år siden!3 år siden!


2 år siden!


2 år siden!


2 år siden!


1 år siden!


3 år siden!


1 år siden!


nesten to år siden! 

Synes alltid der er artig og finne gamle bilder, i værtfall når jeg ikke har det på datan lengre.

Long time, no see!

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, begynner og bli noen månder siden. Kan vel ikke beklage meg så veldig mye, har kanskje ikke de beste grunnene, men de fleste har vel perioder de blir lei av å blogge. Så det er vel grunnen, i tilegg så har jeg jo mye og gjøre om dagene, ikke konstant hele tiden, men har vell som alle andre, Skole, treninger, venner og eventuelt jobb. Så siden sist jeg blogget så har det vell ikke skjedd så mye. Vanlige dager, som for meg tilsvarer skole, lekser, treninger og venner. Men det er så, jeg blogger litt her og der, når jeg føler for det, og når jeg har tid til det. Akkurat nå sitter jeg bare og hører på musikk, har vært hjemme fra skolen i dag, har kastet opp i hele natt.. Kjempe deilig, okei, nok informasjon! 

Jeg er ikke den som er mest glad i og skrive lange lange innleg, så jeg tenkte at jeg bare skal bruke bloggen som en slags ''dagbok'' for bilder, at jeg oppdaterer med bilder av og til. Men jeg vet ikke, får se. Tenkte i allefall at jeg skal legge ut litt bilder fra den siste tiden som jeg ikke har blogget. Og i tillegg alle innkjøpene mine. 

ALT AV INNKJØP: 
ignorer ansiktet!

Dette var alle innkjøpene fra de siste måndene.

 

HER ER LITT BILDER FRA DE SISTE MÅNDENE : 


haha, så kuul!


Det var nesten alle bildene fra de siste måndene. Får se hvordan det blir med bloggingen, må satse på skole fremover nå i 4 uker, for da blir det en tøff peroide, siden jeg vil komme meg ut av ungdomsskolen, haha. 
Men vi blogges!

 

HVA SYNES DERE OM BILDENE?  

Noe du lurer på? spør i vei!

Akkurat nå sitter jeg bare og slappe av og leser til prøve som vi har i morgen i Norsk, om Knut Hamsun og nyromantikken. Og i dag jeg ikke gjort stort, etter skolen dro jeg hjem, sov noen timer, skrev og leste til prøven, 
så med mindre hatt en ganske slapp dag. Og som sagt så blogger jeg ikke ofte, men blogger når jeg tar meg tid til deg, og når jeg føler for det, så om det er noe du lurer på, så har jeg formspring som dere kan spørre om det er noe dere lurer på.  http://www.formspring.me/eirilrindstad. Foresten så skal jeg prøve og ta meg mere tid til blogging, men det kan være litt travelt noen dager, og nå er det siste halvåret på ungdomsskolen, så da må jeg være veldig flink og prioritere leksene og prøvene foran det meste, og i tillegg har jeg treninger, og selfølgelig venner og familie. 
Så jeg skal prøve så godt jeg kan og blogge. Men om du lurer på noe, så er det bare og spørre i vei, kan lage ett eget innlegg med spørsmål og svar, om det er noe som lurer på noe!
Men nå skal jeg gå en tur med hunden, også øve en stund til, og ta kveld.

NOE DERE LURER PÅ?  http://www.formspring.me/eirilrindstad 

 

Mitt nyttårsforsett!

Jeg sier alltid til andre og til meg selv at jeg skal bli flinkere på ting, sånn som uvaner osv, men det er ikke alltid like lett, så nå er vi gådd over i ett nytt år, med nye muligheter, og jeg skal prøve og bli flinkere til ting, så derfor lager jeg med selv ett nyttårsforsett, som jeg skal prøve og holde så godt jeg kan! 
Alle disse målene burde jeg klare, selv om det er vanskelig når du ikke hele tiden er vant til og gjøre det slik.  

- Jeg SKAL bli flinkere på skolen, og ikke få så mye fravær det siste halvåret i 10'ende!
- Jeg skal slutte og bruke så mye sminke, og være så sinnsykt opphengt i utseende.
- Jeg skal bli flinkere til og rydde når det er rotete, og bli mere behjelpelig hjemme.
- Jeg skal bli flinkere og spise sunt og rett kosthold, for min egen del!

Det er vell de 4  viktigste målene jeg setter meg selv, men uansett skal jeg bli flinkere og ikke gjøre uvaner som ikke alltid er like greit, det kan være vanskelig, i allefall om du har uvaner med og banne foreksempel, så er det kanskje ikke like lett og legge av seg det! Men jeg skal i allefall gjøre ting bedre, og satse på at 2012 blir ett supert år! Så da håper jeg for kun min egen del at jeg klarer og oppnå de målene jeg har sotte, selv om sikkert ingen har noe tro for at det kommer til og skje, så skal jeg i allefall skjærpe meg med ting som jeg burde gjort tidligere! 
HVA ER DERES NYTTÅRSFORSETT? ♥

Innkjøpene fra julen!

Med engang sentrene åpnet etter julefeiringen, så var det rett ut på shopping med både Malin og søster! 
Så jeg har kjøpt litt klær, og parfyme, og sminke og sånn.

   
 
Ja, det var det, håper dere klarer og se bildene, de ble utrolig små, aner ikke hva som har skjedd.
Men skal prøve og få fikset det, så jeg kan legge ut store bilder, for dette skjer med alle bildene 
akkurat nå.. Så det får gå for denne gangen. 

HVA SYNES DU? 

Godt nyttår alle sammen!

Ja, lenge siden sist nå, nå er det endelig 2012, og jeg håper så inderlig at dette året blir superbra! 
2011 var ett bra år, noen oppturer og noen nedturer som vanlig, så nå er jeg hjemme igjen hos mamma,
selvom jeg har vært her noen dager nå. Og romjulen så var jeg sammen med familien. Familie middager,
byturer og bare koset oss og slappet av. Så håper jeg alle hadde en super nyttårsfeiring, det hadde i allefall jeg, familiemiddag, også var jeg ute med noen venner og feiret, kjempe koselig!

mmm, julefrokost med familien!

 

HAR DERE HADD EN BRA JUL OG NYTTÅRSFEIRING? ♥

 

Da var søster endelig kommet til Narvik!

Hei alle sammen, i dag var jeg og pappa og hentet storesøstrern min på flyplassen, kjempe koselig og ha henne her, siden hun bor i Australia. Og sorry for dårlig blogging, men jeg kan vel skylde litt på juletidene. 
Har masse bilder fra i går, men jeg orket ikke blogge i går kveld, vi satt oppe så sent.
Så jeg kan vell bare si mere og mindre så har jeg bare slappet av i dag, og vært og hentet søster, og i morgen blir met bytur med Malin for og shoppe, så blir det familiemiddag senere på ettermiddagen. Så jeg kan heller oppsumere  med bilder og sånn når julen er over, for disse dagene har jeg ikke så god tid til og sitte på dataen så lenge, fordi jeg vill heller være med familien nå i julen. Så det blir litt blogging litt her og der. Men nå skal jeg masere søster, så tar vi kveld, så vi blogges! God natt♥HVA HAR DERE GJORT I DAG? ♥

Superfornøyd jente, klar til og legge seg etter en koselig dag!

I dag har jeg slappet av, sett litt på juleprogrammer på tv, sammen med familien min, også spiste vi grøt i 2 tiden, også har vi slappet av, vært med noen julegaver, og laget mat, pyntet oss, spist julemiddag, åpnet gaver, også spist dessert, kjempe koselig kveld, i tillegg til at jeg fikk alt jeg trenger, og penger og gavekort  til og kjøpe ting jeg trenger, sånn som klær, litt ishockey utstyr, skoer, osv, så jeg er i allefall superfornøyd. 

Her er bilder fra dagen : 


Jeg orker ikke legge ut bilder av alt jeg fikk, men jeg fikk i allefall, hettegenser, superundertøy som er perfekt til og ha når jeg trener, under ishockey utstyret, også fikk jeg svettehåndkle, stekepanner, sminke, parfyme, masse penger, + 3 gavekort, to nisser som mormor har laget, og en fin hjerte lampe, lue, osv, så jeg er superfornøyd!

 

Nå skal jeg ta kveld, og høre den fine stormen som er ute, uff.. Så jeg er opplagt til i morgen, for da blir det julefrokost med pappa, farmor, farfar, og onkel, tante og søskenbarnene mine, koselig! 
Så jeg håper alle har hatt en super fin dag, og er fornøyd!

FLERE SOM ER FORNØYD MED KVELDEN OG GAVENE? ♥ 

ENDELIG.. God jul alle sammen!

Beklager for dårlig blogging de siste dagene, pappa kom opp den 20.desember, så nå er jeg bosatt hos farmor og farfar sammen med pappa, kjempe koselig! Så de siste dagene har gådd til siste julegave handlingen, og trenginger, og jobbing, så ganske deilig og endelig ha juleferie, og grunner til dårlig blogging er også pågrunn av nettet, for jeg sover på loftet, så nettet har ikke funket så bra i noen dager, men heldigvis er det brukbart nå. Nå er det 24.desember, juhuu! 
Så i dag har jeg vært på jobb, også har jeg vært en tur hos mormor og snakket og spist litt julegodt, og levert julegaver, så har jeg sotte og snakket, slappet av, og sett på en julefilm med familien, også har vi spist litt svor, som egentlig tillhører ribba, og bare slappet av, herlig. Så nå skal jeg ta tidlig kveld, også skal jeg våkne opp i morgentidlig og se tre nøtter til askepott, som i alle år har vært en tradisjon her hos farmor og farfar. Og ikke minst spise av julefatet som jeg får når jeg vokner, som ligger under sengen. Så det var det, blir og ta bilder i morgen kveld, så vi blogges i morgen.
Nå skal jeg ta kveld, så jeg er opplagt til i morgen. God natt♥ 

Det er bare brus i glasset altså!


Min søte lille soveplass her hos farmor og farfar!


God jul og godt nyttår alle sammen! Håper dere får en kjempe koselig jul med familien, og ikke minst, kos dere masse! 

 

HVA HAR DERE GJORT I DAG PÅ LILLEJULAFTEN? ♥

Tidenes fineste sangstemme!

Marius Mathisen - Hjerteknuser

 

Hva synes du? ♥

Outfit 19.12.11

Skulle egentlig legge inn Outfit bildene tidligere i dag, men rakk ikke det, måtte skynde meg til treningen. 
Så nå er jeg akkurat kommet hjem fra en herlig trening, så skal jeg ta med en dusj straks, og finpusse litt
på særoppgaven som jeg skal levere på onsdag, rett før jeg tar juleferie!


HVA HAR DERE GJORT I DAG? ♥
 

Ladder opp til morgendagen!

Nå tar jeg kveld, for og komme meg opp i morgen, til en 3 timers skoledag ute i skogen, vi skal nemli ha Rle i 3 timer i skogen, i gapahuken utenfor skolen, med bål og sånn, så jeg skal prøve og huske kameraet i morgen, så får jeg slengt inn litt bilder, i steden for bare bilder av meg heletiden. Så morgendagen er ganske chill heldigvis. Så blir det siste finpuss på særoppgaven etter skolen, så blir det trening. Ser frem til en herlig dag i morgen! 

God natt ♥

 

HVORDAN BLIR DERES SKOLEDAG I MORGEN? 

6 dager igjen til julaften. +ønskeliste

 I dag er det 18 desember, som betyr at der er 6 dager igjen til jul, så de siste dagene har jeg bare slappet av, handlet julegave til vennene mine, og til familien, også selfølgelig trening, og slappe skoledager. 
Og nå er det bare 3 halve dager igjen med skole, og der er bare rydding, levering av særoppgaven, julefrokost, og kirke, så er vi ferdig 11 de 3 dagene som er igjen, herlig! Og på tirsdag kommer pappa til Narvik, gleder meg som en liten unge, fordi jeg ikke har møtt han på ett halvt år nå, så det er jo ganske åpenbart.
Så da blir det jul sammen med pappa, farmor, farfar og onkel bjørn, blir kjempe koselig.
Og mandag den 26 så kommer storesøster opp til Narvik for og være sammen med oss, blir kjempekoselig
og møte henne igjen. Så da er det bare og være så mye som jeg kan med henne, siden når hun drar hjem igjen
til Australia, så blir hun borte i 4 år. Så da blir det Australia tur på meg og pappa også!
Men det var egentlig det, ser virkelig frem til juleferien, blir kjempe koselig.

Og i år har jeg egentlig ikke tenkt på va jeg ønsker meg i julegave, det er alltid så vanskelig, for jeg har jo det jeg trenger, men nå har jeg virkelig funne ut va jeg ønsker meg, og va jeg trenger. 

MIN ØNSKELISTE : 

- Gavekort på piercing i navelen. 

- Gavekort på begge sentrene 

- Penger eller gavekort til og kjøpe diverse ishockey utstyr som jeg trenger.

- parfymer

- sminke og diverse.

- boblebukse

- lilla sengetrekk 

Det er alltid så vanskelig og få akkurat det man vil ha, så i år ønsker jeg meg mest gavekort så jeg kan kjøpe det jeg trenger, sånn som klær, ting til rommet, ishockey utstyr og diverse. Selv om jeg blir glad for alt jeg får. 

 

FLERE SOM GLEDER SEG TIL JULEFERIE, OG VA HAR DERE ØNSKET DERE I JULEGAVE? ♥

Tidlig oppe, for og dra til byen og handle litt julegaver!

Voknet av at Camilla hadde ringt meg i 9 tiden, så hun kommer hit om ikke så lenge, så vi drar vell til byen i halv 11, 11 tiden, for og se på klær, og kjøpe litt julegaver. Jeg er sinnsykt trøtt, men det får bare gå, litt herlig og stå opp tidlig,
og få med seg hele dagen! Så nå skal jeg komme meg opp av sengen, og fikse meg litt,
så blir det vell en liten julefrokost med Camilla.

Så planene for dagen er bytur, så får vi se senere i dag va vi finner på da, er ikke helt sikker enda.
Men nå skal jeg komme meg opp av sengen, så blogges vi senere i dag, eller i morgen.


Annalisa og Camilla♥

 

HVA ER PLANEN DERES I DAG?♥

Ny farget hår!

For ikke lenge siden hadde jeg utvasket hårfarge, som var lysebrun, og jeg har alltid likt og ha mørkebrunt/svart hår. 
Så hadde jeg lyst og prøve noe nytt, og det var og stripe håret lyst/blondt. Så det gjorde jeg,
men i dag har jeg vært og kjøpt meg hårfarge, orket ikke vente til jeg skulle jobbe igjen, 
så jeg farget håret mørkebrunt i dag. Planen var egentlig og stripe, stripe og stripe håret
til det ble lyst, men jeg klarer ikke, jeg er så veldig må gjøre person, så da ble det sånn.

Så her er resultatet :

FØR : 

VIRKETID : 


vakkert! haha

ETTER : 

Det er faktisk noen plasser i bakhodet der ikke alle stripene fikk så mye farge, men det får jeg ta en anna gang. 

 

Q: HVA SYNES DERE? ♥ 

Julepynting og rydding av rom!

I dag har jeg vært på skolen og hatt en slaks cafee sammen med klassen min, der vi har selgt kake og kaffe, og hadd lodd salg. Så har jeg nå i kveld ryddet og vasket litt, og kastet mannshit som jeg ikke bruker, som bare tar unødvendig plass. Så har jeg pynten med litt julepynt, og tatt bilder i bilderammer, og hengt opp gamle bilder, osv. 
Skriver mere under bildene i steden for.

 


Jukshåre i en godterikurv (a)


Søte lille juletreet mitt, haha, eneste juletreet vi har i huset, søtt!


Søte nisseluen som henger på gardinene..


Har bare gamlebilder til og sette inn i bilderammene, og ikke nok bilder til dette store bildet, så jeg skal bare ha disse bildene midlertidig, til jeg får skreve ut noen nye bilder som jeg kan ha i rammene. Det er bare så 
mamma kan henge bilderammene opp på veggen, så det ikke skal se så veldig tomt ut i dem i begynnelsen. 

Denne hadde jeg på veggen min før jeg ''pusset opp'' rommet mitt. Så nå for tiden henger jeg opp de gamle bildene, som jeg hadde på veggen før. Denne er fra jeg flyttet fra Mosjøen, så de i gammel klassen laget den til meg. Så søtt! 


Nå har jeg fått opp alt av julepynt som jeg skal ha på rommet mitt. Trenger ikke pynte så fryktelig, skal tross alt 
feire julen min hos pappa. Men det var det. Også har jeg flere bilderammer som jeg skal ta ut bilder til og 
sette de inn i de også. Har en fin bilderamme som jeg skal ha bilde av meg og Aleksander i, og ett av han,
som ett minne om han. 

Men det var det, nå må jeg legge meg, så jeg kommer meg opp i morgen, så får jeg fortsette med ordningen 
av bildene en annen dag. Vi blogges!  God natt♥

 

Q: HAR DERE PYNTET TIL JUL? 

Julebord med jobben - bilder

I helgen har jeg ikke gjort så veldig mye, har bare sovet og slappet av, men på lørdagen var jeg på julebord med jobben, kjempe koselig! Så jeg har jo selfølgelig tatt noen bilder. 
Og sorry for dårlig blogging, men blogges når blogglysten er der, og når jeg har tid.
Men her er bildene fra julebordet :

Q: HVA HAR DERE GJORT I HELGEN? 
Q: HAR DERE VÆRT PÅ JULEBORD I ÅR?

Godt med noen dager der man kan slappe av!

I dag har jeg vært på skolen, sett film de 3 første timene, også bare hatt vanlige fag de siste timene.
Så har jeg vært en tur i byen etter skolen, som vanlig. Og når jeg kom hjem sovnet jeg i noen
timer, og resten av ettermiddagen/kvelden har jeg bare slappet av med litt godis!
Så nå skal jeg bare gjøre meg klar til kvelden straks, så blir det tidlig kveld på meg.

haha, min søte julekalender, bruker egentlig ikke og ha noe sånn ''stort'' utav julekalendergaver og sånn.
så i år blir det bare og skrape opp en luke vær dag. Også noen småting av og til!

fint sovetryne! Nå skal jeg gå og gjøre meg klar til og ta kveld, God natt♥

 

Q: BRUKER DERE OG HA NOEN DAGER DER DERE BARE SLAPPER AV? 
Q: HVORDAN GJØR DERE DET MED KALENDER GAVER? 

Snart jul!

Nå er det snart jul, og jeg gleder meg masse, er alltid så koselig i julen, men har allerede julestemning, fordi vi har så utrolig mye julepynt rundt i byen, og julegranen i byen er allerede tent, og sånn, flaks at snøen kom på søndag da.
Så i dag har jeg vært i byen, kjøpte meg en bukse, genser og parfyme, også fikk jeg noen av gratisproduktene fra jobb, for 2 ganger i året eller noe sånn får vi velge 6 eller 8 produkter som vi vill ha, veldig greit det da!
Også har jeg bare slappet av. Og forresten, Glovarmluen som jeg vant på Katja sin blogg fikk jeg i forrige uke. 

Men nå skal jeg snart ta kveld, så jeg er opplagt til tentamen i morgen. Vi blogges!


Buksa er fra bikbok, og genseren er fra vero moda.  Ignorer ansiktet mitt..


Glovarmlua!

GOD NATT♥

Q: HAR DU JULESTEMNING? 
Q: HVA HAR DU GJORT I DAG?  

 

Bilder fra helgen min!

Min helg har som sagt godt ut på treningssamling sammen med ishockey laget vårt, og laget fra Tromsø,
vi er ''egentlig'' ett lag i lag, så når det er kamper og sånn, så er vi sammenslått,
så da er det jo greit og få trene sammen noen helger av og til, siden vi ikke trener med de
på hverdagene, men ja, det var det, så er vell ikke så mye mere og si enn at vi har trent,
spist god mat, sett A-lagskamp, der Narvik vant 17-2 over Tromsø, sykt bra!
Så det har vært en veldig bra helg, kjempe koselig, artig, og ikke minst slitsomt.
Her er bildene fra helgen :


De første minuttene! og stillingen ble som sagt 17-2 til Narvik(NIK) sykt bra!!!


 


mmmm,godt!


Det var de bildene fra helgen, gleder meg til neste gang!

 

Q: HVA HAR DU GJORT I HELGEN? 

Ishockey hele helgen!

Det kan ikke bli bedre. Denne helgen har vi treningssamling, som vill si, ishockey hele helgen, herlig altså!
Så nå skal jeg ta kveld, skulle tatt kveld for noen timer siden, skal opp i 7 tiden i morgen,
dusje og pakke dusjeklær, og diverse, vi skal være der klokken 8 i morgen, og begynne og trene klokken 9,
så blir det mat, trening, mat, trening, osv, og klokken 5 blir det A-lags kamp, Narvik mot Tromsø,
så det blir en litsom, koselig og artig dag i morgen, ser virkelig frem til i morgen,
så på kvelden skal vi jentene dra til Kristine og spise mat, godteri, og se film, og bare kose oss!

Og i dag kom hockeylaget fra Tromsø, så da var vi på viva italia og spiste pizza, og bare koset oss.
Så da blir det full jente treningsøkt med jentene fra Tromsø, og vårt hockey lag. Gleder meg!

Skal prøve og ta med kameraet, så jeg kan ta bilder i morgen. Men nå må jeg virkelig sove,
så jeg er opplagt til i morgen. God natt ♥

 

Q: GÅR DERE PÅ NOE SPORT?  OG HVA SKAL DERE GJØRE I HELGEN? 
 

Alt er slettet!

Som sagt så har jeg fått virus, så jeg skulle leke smart, og slette den brukeren jeg bruker, lage med ny bruker, 
så ble alt borte, alle bildene, og alt mulig, så nå har jeg bare en bruker med nedlastet spotify, og diverse
redigeringsprogram til bildene, og sånn, så nå har jeg ingen gamle bilder, desverre..
Så nå er det bare og begynne helt på nytt. Men viruset er ikke kommet opp til nå, på denne brukeren,
så om det går bra, så blir jeg glad, vist ikke blir det vell fikset på en annen måte.
Så jeg må bare opptatere litt i kveld i alle fall. Så det betyr at det blir desverre ingen bilder fra rivermont leira,
der vi var miniledere for konfirmantene.. alt er borte!

 


 


Q: HAR DU NOEN GANG HADD VIRUS? 

 

PAUSE!

Har ikke blogget på en stund nå, og blir en stund til også, unskyld for at jeg lover ting jeg ikke gjør, 
men sånn har det bare blitt, fordi jeg har ikke hatt tid, og nå har jeg fått virus på dataen,
så kommer nesten ikke til og bruke dataen så mye nå for tiden, blir vist facebook nerding
på telefon.. desverre, men sånn blir det bare. Så blir det godt med en liten pause fra bloggingen,
selv om jeg har endel bilder jeg skulle ha lagt inn her, men blir oppdateringer når jeg er tilbake.
Så kos dere videre, det skal jeg i allefall, så lenge jeg får bort viruset, så snart som mulig.
Så blogges vi etterhvert, med noen oppdateringer i ny og ne!

 

Q: HVA HAR DERE GJORT DE SISTE DAGENE? 

 

I morgen lover jeg!

Nå skal jeg hoppe i dusjen etter en herlig trening. Også tar jeg kveld, for og være opplagt til skole i morgen.
Uken blir travel. Etter skolen i morgen drar jeg til byen for og låne noen bøker til særoppgaven,
også blir det mørkekjøring, og på kvelden lover jeg og legge inn bilder fra leira i helgen.

Og på onsdag blir det skole, som vanlig, også blir det jobbing med særoppgaven hele dagen.
Torsdagen blir det litt jobbing med særoppgaven, så blir det trening, også er det lang helg!

Men nå skal jeg komme meg i dusjen, og ta kveld, så blogges vi i morgen. God natt♥

Q: VA HAR DERE GJORT I DAG? 
 

Hjemme fra en koselig helg på Rivermont!

Kom hjem i går klokken halv 4, dro hjem med engang, og tenkte og bare sove i en time kanskje, 
men klarte og sovne helt av, så våknet halv 3 på natten, og tok p-pillen min, og drakk litt.
Også sovnet jeg igjen, og våknet ikke før halv 11 i morrest, så har sovet 20 timer nå.
O gjett om det var deilig, etter 3 koselig og artige dager med veldig lite søvn.

Så har ikke vært på skolen i dag, så nå skal jeg dusje og fikse meg, så skal jeg på
bibloteket og låne noen bøker til særoppgaven, også skal jeg til farmor og farfar
og jobbe med særoppgaven, siden de er så flinke, hihi.
Også skal jeg på trening i kveld.

Men har over 300 bilder fra leira, så blir flere deler, eller så blir det bildevideo, får se.
Men bildene kommer senere i kveld, har ikke tid nå til og legge ut så mange bilder.
Men vi blogges senere i kveld:)

Q: HVA SKAL DERE GJØRE I DAG? 
 

NÅ DRAR JEG!

Nå begynner jeg og få det travelt, er ferdig pakket, har bare og lukke kofferten, og dra bort til menighetshuset, 
for og hjelpe til med og bære alt ut i bussen, så går bussen klokken 5. Orker ikke skrive så mye,
men kan bare si at vi blogges ikke før på søndag, med bilder. Har husket alt, så nå satser jeg bare på
en bra helg på Rivermont. Vi blogges på søndagen:)

 

Q: HVA SKAL DU GJØRE I HELGEN? 
 

Pakkeliste, og ordning til vi drar i morgen!

I morgen drar vi til Rovermont, som er ett leirsted utenfor Harstad. Skal være minileder for årets konfirmanter.
Bruker alltid og være så koselig og dra til Rivermont, og bare koble ut, fra internett, og alt sammen.
Så nå skal jeg ta tidlig kveld, siden jeg skal på hospitering i morgen,
så i morgen etter skolen skal jeg kjøpe spotifypremium, handle inn litt til bussturen,
og for og ikke glemme og pakke. Vi drar i morgen klokken 5, på ettermidagen,
så har noen timer på meg.

Kan være greit og skrive pakkeliste, i og med at jeg skal pakke i morgen, for da er alle klærne nyvasket.
Så da velger jeg bare og skrive det på bloggen, så kan jeg bare se i morgen, så jeg ikke glemmer noe.

Pakkeliste : 

 •  Klær 
 • Slettetang
 • Telefon ladder
 • Sminke
 • P-piller
 • Snus
 • håndkler
 • dusjsåpe
 • Shampo
 • Hårprodukter
 • Toalettsaker
 • Varme klær
 • Kameraet 
 • soveposen 
 • Og diverse dilldall

Det er egentlig det eneste jeg trenger og ha med meg, ganske enkelt og greit. 

 

Og i dag har jeg vært på skolen, vært på møte om helgen, om hva som skal skje, og oppgaver, og
slike ting vi skal gjøre, vi som har ansvar.  Også har jeg vært på trening.  
Og nå er jeg stup trøtt, så jeg tar kveld nå, så håper jeg alt som jeg skal gjøre i morgen
før jeg drar, går etter planene! Vi blogges i morgen:-) Slenger inn ett innlegg før jeg drar!


Programmet for dagene vi er der. 


Ren og ''pen'', Nå tar jeg kveld, vi blogges i morgen! God natt♥

 

Q: HVA HAR DERE GJORT I DAG?